REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Distracția continuă și în cea de a doua noapte a Festivalului NEVERSEA! Video

Distracția continuă și în cea de a doua noapte a Festivalului NEVERSEA! Video

Replica API 9 iulie 2022 | 00:00 1465

Porțile celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, fiind vorba despre Festivalul Neversea, și-a deschis porțile joi, 7 iulie a.c.. În prima seară a festivalului, peste 60.000 de tineri roman și turiști străini s-au distrat până la răsăritul soarelui alături de artiștii naționali și internaționali. Distracția a fost înreținută de WRS, The Motans, Alesso, KSHMR, Yny Sebi, Macanache, Paraziții, Paul Damixie, Claptone. Organizatorii Neversea au pregătit pentru tinerii prezenți mai multe zone de distracție, de relaxare și de machiat.

Cea de a două seară magină Neversea a început! Tinerii și-au dat întâlnire și în această seară pe plajă pentru a petrece până la răsărit.

În cea de a doua seară, artista spaniolă B Jones va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de DJ Dark & Menthol, Smiley, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero și Quintino.

Pe scena The Ark sunt ariștii Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, El Nino, Killa Fonic, Grasu XXL, Deliric X Silent Strike with Muse Quartet, Malaa, Netsky.

LA Temple vor performa Arapu, Raresh și Priku. La scena Daydreaming sunt Vizan, Bross, Igor Marijuan, Christian Loffler, Hernan Cattaneo, Armen Miran, Djeff, iar pe Oasis sunt John Junior, Dmitri Saidi, Dave Andres, Andrew Dum, Kasia, Le Twins, Moonsound, Sllash & Doppe, Andre Rizo.

Petrecerea este în toi așa că vă așteptăm și pe voi să petrecem până-n zori! Vă reamintim că, organizatorii festivalului și autoritățile locale lucrează împreună pentru a se asigura că toată lumea va fi în siguranță la cea mai mare petrecere de la malul Mării Negre.

Producția festivalului Neversea este una impresionantă și în acest an, de la decoruri și arhitectură, la poveste, personaje maritime fantastice, animatori și dansatori, artiști și fani din întreaga lume. Vor fi 5 scene de muzică, mai multe music spots și diverse activități pe o suprafață întinsă de 100.000 de metri pătrați.

Scena principală are peste 450 de metri pătrați de ecran LED, 23 de metri înălțime, 85 de metri lățime și 28 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 285 de tone, iar acoperișul acesteia are o deschidere de 24 de metri. În timpul show-urilor, peste 500 de lumini vor colora cerul peste Neversea. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...la astia, parca-s toti starleti de gay-porn.
1
0
despre astia nu faceti articol , ca incalca legea?
0
0
Singurul festival pe plaja... Pai cine e suficient de cretin sa-si distruga plaja?? Doar intr-un loc la marginea civilizatiei unde se mai taie de zor si padurile, se toarna betoane peste tot si se fac slujbe pentru aducerea ploii pe camp ...
0
0
printre muzicanti...Aduceti formatii consacrate, nu stifturi
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513