REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Dita Von Teese a făcut baie aproape goală, într-un „pahar cu șampanie“

Dita Von Teese a făcut baie aproape goală, într-un „pahar cu șampanie“

A.F. 29 iunie 2024 | 00:00 207

Dita Von Teese (51 de ani) a oferit un spectacol de neuitat zilele trecute, la Săptămâna Modei de la Paris. Celebra dansatoare burlesque a deschis show-ul designerului Alexis Mabille cu o apariție provocatoare. Focoasa brunetă a făcut baie aproape goală, într-un pahar uriaș plin cu o spumă care semăna cu șampania.

Dita Von Teese a facut baie aproape goala, intr-un „pahar cu sampanie“Dita Von Teese

Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 16 milioane de dolari, și-a dat jos sutienul la un moment dat și a rămas doar în chiloți tanga strălucitori, în timp ce a dansat seducător pentru spectatori. Recent, Dita Von Teese a dezvăluit secretul frumuseții sale: doarme doar pe spate. Actrița a mărturisit că acest lucru o ajută să nu facă riduri, relatează tabloidul britanic Daily Mail. 

Dita Von Teese a facut baie aproape goala, intr-un „pahar cu sampanie“foto: Profimedia

„Închid ochii și meditez. Dorm cu palmele în sus, astfel încât să-mi țină umerii pe spate. Uneori mă mișc noaptea, dar am un somn ușor, așa că mă trezesc repede și îmi corectez poziția.”, a dezvăluit dansatoarea, în podcastul Dumb Blonde. De asemenea Dita Von Teese a spus că folosește cremă cu protecție solară de fiecare dată când iese din casă: „Unele riduri le am de la soare, acelea sunt pentru totdeauna!”.

Dita Von Teese a facut baie aproape goala, intr-un „pahar cu sampanie“foto: Profimedia

Pentru a se menține în formă, Von Teese ține o dietă vegană pe tot parcursul zilei. „Dacă am de gând să mănânc o proteină animală, o fac noaptea.Motivul? Practic, nutriționistul mi-a spus că în acest mod voi avea mai multă energie.”, a explicat vedeta, în urmă cu ceva timp. De asemenea, Dita are grijă să nu mănânce produse procesate și se ține departe de zahăr și mâncare de tip fast-food.

Dita Von Teese a devenit celebră în perioada căsniciei sale cu controversatul rocker Marilyn Manson (55 de ani). Cei doi au divorțat în 2007. În prezent, ea este într-o relație cu Adam Rajcevich, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436