REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.6° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

DIVELE SEXY și-au dat ÎNTÂLNIRE pe plaja din MAMAIA, în weekend

DIVELE SEXY și-au dat ÎNTÂLNIRE pe plaja din MAMAIA, în weekend

Replica API 9 august 2021 | 00:18 3679

Reprezentantele sexului frumos au petrecut și în acces weekend pe litoralul românesc. Zeci de vedete au făcut valuri pe litoral cu trupurile lor de zeițe. Printre ele, s-au aflat Elena Gheorghe, Loredana Chivu, Oana Radu, Andreea Bănică, Theo Rose și Ana Morodan.

Vedetele nu ratează nicio oportunitate de a veni în vacanță pe litoral și de a-și etaja trupul frumos lucrat în sala de forță. În acest weekend, reprezentantele sexului frumos au făcut senzație în costumele de baie minuscule.

Loredana Chivu, ședință foto pe plajă

Printre vedetele care și-au făcut apariția la malul mării în acest weekend a fost și Loredana Chivu. Aceasta a fost cazată la un hotel exclusivist din partea de nord a stațiunii Mamaia, la White Tower Mamaia. Ajunsă pe plajă, blondina și-a etalat formele și a încins mințile bărbaților. Cunoscută pentru stilul său inconfundabil, Loredana Chivu a fost o prezență wow pe malul marii, purtând un costum de baie extravagant în două piese. Slipul minuscul a făcut senzație.

Elena Udrea a făcut furori pe litoral

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a făcut senzație pe litoral. Aceasta s-a aflat în vacanță alături de fiica sa. Cu toate că a devenit mama de aproape 3 ani, formele femeii au rămas intacte. La 47 de ani, Elena Udrea încă face furori cu trupul său.

Distracție de zile mari și pentru Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a fost prezentă zilele trecute pe litoral. Aceasta și-a petrecut vacanța în stațiunea Mamaia alături de familie și prieteni. Cea mai mare parte a timpului și-a dedicate-o distracției alături de copii, așa se face că, artista s-a pozat în ipostaze fantastice pe jetsky.

Andreea Bănică s-a relaxat în Eforie Nord

Constănțeanca Andreea Bănică arată senzațional la cei 41 de ani, dovadă stau fotografiile realizate, zilele trecute, la o piscină din Eforie Nord. Blonda nu se sfiește să-și arată trupul bine lucrat, chiar dacă are doi copii. Aceasta se află în Eforie Nord, acolo unde deține alături de soțul său o vilă superbă.

Prezentă pe litoral a fost și Theo Rose. Aceasta s-a fotografiat pe o plajă exclusivistă din stațiunea Mamaia, iar pe seară, artista și-a celebrat ziua de naștere într-un club de fițe din stațiune. Și Ana Morodan a fost prezentă pe litoral, vedeta distrându-se pe plaja Neversea din municipiu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astea sunt cotoarbele cu contracte media
4
0
cata branza au la purtator ???
4
0
Sunt enumerate in functie de kilometrajul de pwla sau cum?
6
0
pai daca le enumerati pe rand, poate le dati si tariful!
10
0
Oameni care ar merita reclama nu le faceti, faceti la toate neica nimeni. Rusine.
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118