REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Divorțul Oanei Matache, dezbătut și în sfera politică: „Nu înțeleg ce a găsit la acest specimen!”

Divorțul Oanei Matache, dezbătut și în sfera politică: „Nu înțeleg ce a găsit la acest specimen!”

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 00:00 776

Scandalul din familia Deliei i-a atras atenția și unui fost om politic. Acesta a declarat că nu înțelege cum Oana Matache a putut pleca de acasă pentru Radu Siffredi și că nu trebuia să facă așa ceva nici dacă se îndrăgostea de o mare personalitate.

Divortul Oanei Matache, dezbatut si in sfera politica: „Nu inteleg ce a gasit la acest specimen!”

Mădălin Voicu și Cristi Brancu au sărit în apărarea Ginei Matache după ce fiica ei cea mică, Oana Matache, și-a părăsit soțul pentru un alt bărbat. Fost politician, Mădălin Voicu a declarat că nu înțelege cum sora Deliei l-a putut lăsa pe Răzvan Miheț pentru specimenul de „Radu Siffredi”.

La rândul său, Cristi Brancu a declarat că nici Delia, care este o femeie deschisă, nu a putut să fie de partea Oanei și că asta explică multe. „Delia, care este o tipă foarte deschisă la minte, nu înțelege această poveste, conform surselor publicate de Cancan, și nu mai vorbește cu sora ei. Deci Deliei, repet, care lucrează într-un mediu artistic, în care sunt tot soiul de oameni, i se pare că e mult.”

Mădălin Voicu a mai declarat că cei doi copii vor avea de suferit și că nu meritau să crească în această atmosferă. El a mai spus că nu este normal să-i îndepărtezi pe cei mici de tată pentru un bărbat ca Radu Siffredi.

„Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen! Ce a găsit?! Nu vreau să fac analiză pe personaj, dar nu cred… sau poate sunt eu de modă veche. Cum să iei unul de-ăsta, să-ți lași copiii? O mamă să își lase copiii… nu în sensul că i-a părăsit… dar să-i despartă de tată. Nu poți să faci așa ceva! Și pentru cine? Ar fi fost bine să divorțeze și după aia, sigur, aia e altceva. Lucrurile astea trebuie făcute ca lumea, cu normalitate. Dacă ei (n.r- copiii Oanei Matache) cresc în atmosfera asta și nu înțeleg lucruri, cine le răspunde? Că presupun că tatăl copiilor, fostul soț al Oanei, va avea acces…”, a spus Mădălin Voicu la emisiune.

Delia nu mai vorbește cu Oana Matache

O apropiată a celor două artiste a declarat că Delia s-a interesat de Radu Siffredi și că nu are o părere bună despre el. Aceasta a mai spus că vedeta refuză să mai vorbească cu Oana Matache după tot ce a făcut.

„Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste. Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana. Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor. Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul ”, a declarat o sursă, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303