REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

DNA a cerut preschimbarea termenelor de judecată din dosarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov

DNA a cerut preschimbarea termenelor de judecată din dosarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov

Replica API 17 aprilie 2019 | 02:52 480

Procurorii DNA au făcut cereri de preschimbare a termenelor de judecată stabilite de judecătorii ICCJ în dosarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, motivul fiind judecarea cu celeritate a acestor cauze, a informat, miercuri, Biroul de presă al DNA.

Dosarul lui Liviu Dragnea are termen pe 20 mai, iar cel al lui Darius Vâlcov pe 11 iunie.

În acest context, procurorii DNA cer judecătorilor să preschimbe aceste termene şi să acorde unele mai scurte, astfel încât dosarele să fie judecate mai repede.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa o ia dragnea pe ma-ta in pula , sa-i vina mintea la cap sa nu mai fete retarzi .S-o bagi pe ma - ta la beciul domnesc , dar las-o intai sa mai facem cu ea si nevasta-ta un rotisor , 50% din incasari iti vor da si tie , ca asta vrei .
0
2
Livache si Valcov sunteti fraieri de nu le taiati salariile inainte sa va bage la beciul domnesc.Prea se cred Dumnezei pe pamant pentru inceput 50 la suta e deajuns.Doar aveti majoritate ce faceti cu ea?
1
3
era prea clar art din C Prc Pn pentru ca instanta sa de-a o alta solutie.Asa este cand ura iti intuneca judecata ca sa fiu elegant si sa nu spun ca sunteti prosti si inculti !
4
6
Foarte corect! Toti stim ca pestele de la cap se-npute! Nu de la coada! Si au avut la termene, si s-au eschivat, si si-au pus armata de avocati sa traga de timp, slugile de la CCR si MJ si ele au pus talpa la greu..Musai judecati cu CELERITATE .
6
4
tu si alti imbecili care isi dau cu presupusul ,credeti ca puteti citi si intelege prevederile art. 353 alin. 10 C. proc. pen.?Cred ca poate aveti neuronul necesar pentru aceasta incercare ,este LMC !
4
6
Decizie normala in general toate dosarele ar trbui urgentate in Romania cum sa trimiti un penal in puscari dupa patru ani sau mai mult de procese, amanari,contestatii,rejudecari,apeluri etc.Dupa mintea unor dilimani,penali ar trebui condamnati dupa ce mor.
5
5
Cererea DNA este in interesul Romaniei, nu putem lasa 2 infractori sa scape nepedepsiti. psdracnea este un grup infractional organizat care actioneaza in interes propriu, aducand atingere drepturilor si libertatilor cetatenilor onesti.
8
5
DNA care cere in fata instantei rezolvarea unor probleme de neconstitutionalitate ,tot ei cer si judecarea cu CELERITATE A PROCESELOR ? ACUM ESTE FOARTE CLAR ,PENTRU TOATA LUMEA, CA A VENIT ORDINUL DE EXECUTARE A LUI DRAGNEA hastag si presa securista presiune constanta pe DNA .Ce frica are Iohannis si PNL USR ca se fac de tot cacatul la alegeri, dar mai ales la referendum .Bai Hastag partz si cu Dragnea si fara Dragnea PSD va castiga tot !Mai greu o sa fie cu divizarea ROMANIEI in pro si contra nu avem nevoie de noi mineriade sau veste galbene sau mai stiu eu ce tampenii !
8
10
Dna la constanta nu functioneaza ? Cum de mai exista procurori si judecatori interlopi ? Sunt mana in mana cu avocati care culeg spagile
15
1
Corect! Bravo DNA, decizie corecta! Cat se mai amana termenele acestor dosare si DE CE ?! A, da cei doi penali decid pentru noi, pentru romanii adevarati, nu HOTI ca Ei : Dragnea si Valcov...... Zornaie catusele, nu mai este mult, penalilor!
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510