REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

DNA a descins la o organizație PSD și la Consiliul Județean!

DNA a descins la o organizație PSD și la Consiliul Județean!

Virgil STOIAN 13 decembrie 2023 | 11:02 3692

Procurorii DNA efectuează 92 de percheziții în Iași și Botoșani. Procurorii DNA au descins la spitalul Județean din Botoșani, la Consiliul Județean, acolo unde au verificat și biroul președintelui Doina Fedorovici. De asemenea, sunt percheziții și la sediul PSD Botoșani.

 

DNA a descins la o organizatie PSD si la Consiliul Judetean!

Cât costă un post în spital!

Surse judiciare spun că se ofereau sume cuprinse între 2000 și 15.000 de euro drept mită pentru accesarea tuturor posturilor disponibile la unitatea spitalicească. Este vorba de posturi de medici, brancardieri, asistente, etc.

DNA a descins la o organizatie PSD si la Consiliul Judetean!

Comunicatul oficial al DNA

”Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada 2018-2023, de către funcționari publici din cadrul unei unități spitalicești, în contextul fraudării unor concursuri de ocupare a unor posturi vacante.

În cursul zilei de 13 decembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 92 de locații situate pe raza județelor Botoșani și Iași, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediul județean al unui partid politic și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, arată un comunicat al DNA.

DNA a descins la o organizatie PSD si la Consiliul Judetean!DNA București

Ce zice șefa CJ

„A fost efectuată o percheziție docmicială. Sunt vizată ca și om politic. CJ nu face parte din această speță. Au fost și la mine acasă, nu au fost ridicate documente. Le-am pus la dispoziței tot ce au solicitat”, a declarat șefa CJ. Întrebată dacă ştie despre spăgi pentru angajări, ea a răspuns: ”Nu am cunoştinţă despre aşa ceva”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si asta ca firea sa faca pe inocenta si sa minta fara sa clipeasca ca nu stie nimic si nu are nici o legatura
1
0
pe cei care intra in politica, ii impinge dorul de munca?
1
0
de spagi , nici ea nu crede ce zice de ce am crede noi ? ea l-a pus manager pe dnul calificat lacatus politic cum se face la noi de asta a mers dna si la ea acasa; cei angajati care dadeau spagi erau angajati prin concurs; managerul lacatus a fost angajat interimar fara concurs dupa obiceiul foarte larg raspandit la noi probabil ptr scoala vietii la mare moda de ceva timp care bate orice diploma
1
0
Pe ei , pe cenusa lor , pana nu ramane PSD-ist liber . Valabil si pt PNL
1
3
Se cunoștea aspectul acesta, acești hoți, în frunte cu PSD, își vad interesele personale. Aștept ca acest DNA sa ajungă la drogații speciali, cei care și fac legi după bunul plac. Eu vreau ca, datorită deciziilor lor, câștigate la CEDO, sa se lase cu dosare penale și pentru acești drogați, capabili sa facă scut pentru gașca lor, timp în care arunca după gratii o mama care a furat dintr un magazin mâncare pentru puiul eu care adoarme flamand
2
0
La Constanta nu au voie sa vina la PSD! Felix rasufla usurat!
6
1
dna sa se duca la primaria independenta jud.cta
3
0
se atarna harta nu au voie sa tulbure apele pe aici prin muntenia, oltenia si dobrogea
4
2
Incepe râca politica. Se face loc la candidati.
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016