REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
32.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

DNA deschide două dosare penale în legătură cu exploziile de la staţia GPL din Crevedia

DNA deschide două dosare penale în legătură cu exploziile de la staţia GPL din Crevedia

Victor ROTARU 28 august 2023 | 16:40 787

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, luni, că au fost deschise două dosare penale în legătură cu exploziile ce au avut loc la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

DNA deschide doua dosare penale in legatura cu exploziile de la statia GPL din Crevedia

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au fost înregistrate două dosare penale, formate în urma sesizărilor din oficiu, având ca obiect săvârşirea de către funcţionari publici a unor presupuse infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în legătură cu autorizarea staţiei GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, unde în cursul zilei de sâmbătă au avut loc două explozii.

"Urmărirea penală se desfăşoară cu privire la faptă ('in rem'), prin urmare, în acest moment, nicio persoană nu are calitatea de suspect sau inculpat", menţionează procurorii.

Această etapă nu are caracterul formulării unor acuzaţii împotriva unei/unor persoane, ci are doar semnificaţia instituirii cadrului procesual care permite strângerea de probe necesare pentru a evalua dacă s-a produs ori dacă nu s-a produs vreo faptă ce ar intra sub incidenţă penală, precizează DNA, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand LCK a fost data jos de Dulap, DNA e doar o gluma, un tocător de resurse financiare. Se vede cangrena statului eșuat. Șpăgari, profitori puși pe căpătuiala. Nimeni nu are așteptări. Fiecare e pe cont propriu.
1
0
Intai sunt deschise. Aplauze! Apoi sunt inchise. Scancete... Si-acum, hai, de la capat. Rasete.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510