REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

DNA l-a prins în flagrant pe Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia, când lua mită

DNA l-a prins în flagrant pe Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia, când lua mită

Virgil STOIAN 10 iulie 2024 | 10:22 6794

Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia, este vizat de o anchetă a procurorilor Direcției Naționale Anticorupție. Potrivit unor surse, Colgiu, cunoscut drept mâna dreaptă a primarului din Mangalia, Cristian Radu, ar fi fost prins în flagrant. Ar fi vorba despre un flagrant, 60.000 de lei fiind suma cu care ar fi fost prins asupra sa. Acesta ar fi solicitat sume de bani de la diverși agenți economici. Doru Colgiu ar fi fost săltat de pe stradă în cursul zilei de marți, 9 iulie 2024, de către ofițeri judiciari. Potrivit informațiilor noastre, ar fi implicați și doi funcționari din Primăria Mangalia, respectiv Ana Maria Gheorghe, directoarea Direcției de Turism și George Călin, city-managerul Mangaliei. Denunțătorul ar fi un comerciant care avea o afacere în stațiunile din jurul Mangaliei.  După ce a fost dus  la sediul Poliției Mangalia, Colgiu a fost audiat de către procurorii DNA, urmând ca în cursul zilei de 10 iulie să fie prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DNA l-a prins in flagrant pe Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia, cand lua mitaDoru Colgiu

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 09 iulie 2024, a inculpatului COLGIU DORU, director al SC Goldterm SA (societate comercială ce aparține Consiliului Local Mangalia), pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență.

       În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
    La sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie 2024, inculpatul Colgiu Doru, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins, printr-un intermediar, de la un om de afaceri suma de 15.000 euro, pentru a-și trafica presupusa influență pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra funcționarilor publici din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia și Poliției Locale Mangalia și că-i va determina pe aceștia să permită ca societatea omului de afaceri să-și desfășoare activitatea în continuare, fără autorizație de funcționare.
    În contextul menționat mai sus, la data de 09 iulie 2024, inculpatul ar fi primit suma de 60.000 lei din banii pretinși inițial, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

DNA l-a prins in flagrant pe Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia, cand lua mita

    Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 10 iulie 2024, inculpatul Colgiu Doru urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cu ocazia efectuării unei percheziții la domiciliul inculpatului au fost identificate și ridicate sumele de 166.740 lei, 17.800 euro și 1.000 de dolari.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cunoscători , Bebe este prieten bun cu Paul cheliosul de la Neptun Market , și Paul cheliosul este finul lui Robinete ! Niciodată în viața asta nu-l punea Robinete pe Costi să-l mulgă pe Bebe , atâta vreme cat era și Paul la mijloc ! Și Robinete are altele pe cap , ca parcă acum o săptămână venise toată poliția Mangalia la Yuva după el ! Cum puoa mea vine toată poliția după el , 30 de inși și ăsta pleacă liber mereu ?!
7
1
Båi nu-l mai băgați pe Robinete în poveste , cå ăla nu mai are treabã cu Costi , a stat odată pe lângă el , dar Robinete este la alt nivel de mulți ani , ăla stă numai cu procurori , judecători , etc pe la mese și la șpriț ! Nu mai are treabă Robinete de ani de zile cu Costin !
5
0
Pentru mangalioți .., Bebe de la Saturn este denunțătorul din dosar !!!! Același care a fost și martor sub acoperire în dosarul lui Cămilã , cat și în dosarul lui Jean jeapat ( frasu) ! Deci sifonul din dosar este Bebe de la Saturn , ca să știe toată lumea !
11
3
Te contrazic ! GAVRILĂ Constantin este săgeata lui Robinete ! Toată viața lui a fost lingăul lui ăla ! Dacă Constantin a pus mâna pe bani , clar este alunecosul ăla de Robert în spate
5
1
El la pus sa ia banii cum ne punea si pe noi sa strangem de la agentii economici
5
0
La UFJ au tat multi da si el da mai departe ca altfel era zburat de mult . Acuma ... ca mai gaseste si el prostime sa dea aiurea e partea a doua
1
2
L-au luat și Costin ăla care îl ținea Robinete pe lângă el..! Tare îmi este să nu fie ăla în spatele lu’ fraierii ăștia doi !
6
1
Este ceva ce tine de corectitudine apracticata acum si pe viitor,sau doar o forma de razbunare intre ,,afaceristi'' ?
1
4
Daca se uita procurorii in laptoup si telefonul omului dupa pechezitie, e vai si amar de jumate din Primarie. De la cascaval pana lq poze de la orgii pe yaht si Bali. Directoare gaole prin hoteluri si in ipostaze pornografice.
14
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!
4
11
multa lume stie ca acest Colgiu e un prostalau
15
0
Nu stiai ma ca trebuie sa dai spaga la dna ? Dadeai la baieti 30 50% si nu te mai lua nimeni .. acum ai de tras .
8
4
Facerea de bine inseamna......sifonari nnennorociti
7
17
Aloo comentu cu UFJ .Manu este un gainar care s-a bucurat pe seama fraierilor ca voi care ati pus botu la vrajeala lui.Omu are 12 clase cat trenu si plimba 3 foi.Promite blana de la urs.Manule cand beai si mancai si dupa ne trimiteai controlu ca iti taiam robinetu mai tii minte??
13
0
Colgiu a vorbit, urmeaza Radu Cristian!
22
0
Radu Cristian este în continuare în stadiul de inocent? Atât de greu este acest cappo del tutti?
27
0
Ala cu UFJ doar incaseaza de rezolvat ramane pe data viitoare.
7
1
da coment stii tu.Cand il triminteau pe catelu vostru cu UFJ sa colecteze banii era bine??Jigodiilor
11
0
Pentru Ionescu ...îi cheama impreuna cu "mamițica,, ta... de la M ti se trage.
2
7
normal in toate institutiile de stat unul dintr-un milion iar dna anunta 3 - 4 dosare pe an in cate milioane de ani o sa-i gaseasca pe toti ? renteaza ptr ca probabilitatea de a fi prins azi e foarte aproape de zero si ramai oricum cu gramezile de bani din sapagile anterioare luate multi ani de zile in care nu ai fost prins coruptia sufoca romania asta e tristul adevar
20
0
Didi Calin, Ana Gheorghe si Laurentiu Zamfir ce fac? Nu au fost si ei audiati?
34
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510