REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

DNA, percheziţii la Poşta Română, într-un dosar de corupţie

DNA, percheziţii la Poşta Română, într-un dosar de corupţie

Mirela PASCAL 25 mai 2023 | 15:14 1574

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de achiziții publice, comise în perioada 2022-2023.

DNA, perchezitii la Posta Romana, intr-un dosar de coruptie
În cursul zilei de 25 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 5 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Iași și Bacău, din care două sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.  Una din instituțiile vizate este Poșta Română.

Ce spune Poșta Română!

„Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au ajuns astăzi la trei dintre sediile Companiei. Paralel cu verificările DNA, Poșta Română a demarat propria cercetare internă. Mai multe detalii pe această temă putem oferi odată cu finalizarea verificărilor. Asigurăm că operatorul național de servicii poștale tratează cu maximă responsabilitate toate obligațiile impuse prin lege și își gestionează cu seriozitate și cu atenție resursele și proiectele pe care le desfășoară. De asemenea, Compania cooperează în mod obișnuit cu orice autoritate publică de control, fiind deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa", a transmis Poşta Română pe site-ul propriu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine.La cat mai multe controale. Mergeti si la scoli ,profesori.meditatiii la romana,engleza,franceza,matematica,economie,istorie etc toate materiile de bac .Meditatii la copii din clasele primare.Bani iliciti nedeclarati din meditatii iar azi profesorii se folosesc de copii,nu dau examenele se folosesc de ei in demonstratii ca nu au bani...salarii.
0
0
A ajuns Posta Romana sa fie inchisa de DNA din doua motive. E o companie nationala strict romaneasca care nu poate fi preluata de multinationalele straine. Deci DNA actioneaza la comanda multinationalelor straine. A ajuns Posta Romana sa fie inchisa de DNA pentru ca inca lucreaza cu bani lichizi. Duce pensiile romanilor care au construit Romania. Deci DNA actioneaza in interesul bancilor straine. Trebuie sa dispara banii lichizi astfel incat bancile sa poata controla economia tarii si viata noastra.
0
2
Voi faceți anchete de dragul de a le face,oricum aproape 95% dintre marile dosare de corupție ori sau prescris ori ia-ți făcut scăpați care prin Italia care pri Madagascar.
2
1
Nu inteleg de ce face statul afaceri, intre multe altele si cu posta care este un exemplu perfect de afacere de stat falimentara care merge aproape atat de rau pe cat este posibil de multe decenii; pe de alta parte legislatia de achizitii publice este atat de complicata, gresit facuta si greu de aplicat incat este aproape imposibil sa eviti vizitele dna justificate sau nu
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510