REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doar 2 ani de închisoare, după ce și-a înjunghiat concubina!

Doar 2 ani de închisoare, după ce și-a înjunghiat concubina!

Victor ROTARU 10 iulie 2023 | 00:00 1326

La nivel european, România se poziționează printre țările europene cu cele mai multe cazuri de violență domestică împotriva femeilor. Ultimele date ale Poliției Române arată că în anul 2022 au fost raportate peste 90 de mii de cazuri de violență domestică. Astfel, Constantin C., și-a torturat timp de 20 de ani concubina, pe care a bătut-o în repetate rânduri și a amenințat-o că o taie. În final, și-a pus în practică amenințările.

Doar 2 ani de inchisoare, dupa ce si-a injunghiat concubina!Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 1 februarie 2023, arunci când fiul Nicoletei P. A sesizat organele de poliție prin apel la 112 cu privire la faptul că, Constantin C., concubinul mamei sale, a agresat-o fizic pe aceasta și a tăiat-o cu un cuțit. La fața locului a fost identificată Nicoleta P., care a afirmat că pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, concubinul său, Constantin C., a lovit-o cu pumnul în nas și a tăiat-o cu un cuțit în zona umărului stâng. Persoanei vătămate i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul ambulanței ce a intervenit la fața locului, iar ea a refuzat să fie transportată la o unitate medicală. 

La câteva ore după primul apel, în jurul orei 00:10, fiul Nicoletei P. a sesizat din nou organele de poliție cu privire la faptul că iubitul mamei sale s-a întors la domiciliu și încerca să sară gardul proprietății, pentru a pătrunde în imobil, încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu. La fața locului persoana în cauză nu a mai fost găsită de către organele de poliție, însă în curtea imobilului, lângă poarta de acces, a fost găsită o geacă, de culoare neagră, despre care Nicoleta P. a afirmat că aparține concubinului său şi că acesta s-a îmbrăcat cu ea când părăsise domiciliul. În timp ce efectuau activități de patrulare în zonă, în jurul orei 00:30, în fața imobilului de unde fusese evacuat, a fost depistat Constantin C. în timp ce încerca să pătrundă în curtea locuinței, motivând că dorește să își ia mai multe bunuri ce îi sunt necesare după evacuare.

Fiind audiată în calitate de persoană vătămată, Nicoleta P. a declarat că de 27 de ani trăiește în concubinaj cu Constantin C. De fiecare dată când acesta consumă băuturi alcoolice devine agresiv verbal și fizic și o lovește cu pumnii și picioarele, iar în urmă cu 6-7 ani a și tăiat-o în zona mâinii stângi. De asemenea, aproape de fiecare dată când face scandal acesta o amenință cu un cuțit. Nu a formulat plângere împotriva sa, deoarece îi este teamă de el, iar în urmă cu 20 de ani, când a formulat o plângere pentru lovire sau alte violențe, a fost agresată fizic de către bărbat când a revenit la domiciliu.

Doar 2 ani de inchisoare, dupa ce si-a injunghiat concubina!Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îi aplice lui Constantin C. o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în formă continuată. Magistrații au mai decis să interzică inculpatului, cu titlu de pedeapsă complementară, dreptul de a comunica cu persoana vătămată şi dreptul de a se apropia de aceasta, ori de locuinţa sa, la o distanţă mai mică de 100 metri, pe o perioadă de 3 ani. Sentința nu este definitivă.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păi a dat rateu ...
0
0
Unele chiar merita intepate , avem prea multe bagaboante pe interes care isi bat joc de relatii..
0
0
mai incercam cat de curand!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016