REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Doar 4 ani și 6 luni de închisoare pentru criminalul de la Hârșova! Video

Doar 4 ani și 6 luni de închisoare pentru criminalul de la Hârșova! Video

Replica API 16 februarie 2022 | 10:15 7356

Asan Regep, în vârstă de 20 de ani, din Hârșova, a lovit cu bestialitate un bărbat în vârstă de 32 de ani, acesta din urmă căzând la pământ. S-a lovit cu capul de asfalt şi a intrat în comă, ulterior decedând la spital. Pentru fapta sa, individul a fost condamnat la doar 4 ani și 6 luni de închisoare!

Asan Regep

În primă fază, magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Asan Regep la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Precizăm și faptul că magistrații au admis acţiunea civilă formulată de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi a obligat inculpatul la plata sumei de 12.870,52 lei, reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale acordate victimei. De asemenea, instanța a admis acţiunea civilă formulată de către părţile civile cu titlu de daune morale şi a obligat inculpatul la plata sumei de 40.000 lei cu titlu de despăgubiri civile faţă de părţile civile (câte 20.000 lei fiecare).

În urma apelului din 14 februarie 2022, pedeapsa lui Asan Regep a fost mărită la 4 ani și 6 luni de închisoare și daunele morale au fost mărite la 200.000 de lei (câte 100.000 de fiecare părinte).

Reamintim că Asan Regep, zis Bombe, fratele lui, dar şi şoferul lor, cel din urmă poreclit Lele, se aflau, într-o zi de mai, 2020, pe strada Tabiei, lângă autoturismul unuia dintre ei, consumând băuturi alcoolice. La un moment dat, în zonă şi-a făcut apariţia victima, împreună cu un amic, şi ei aflaţi sub aburii lui Bachus. Tudorel Petre Ganea, de 32 de ani, a intrat în discuţii cu ceilalţi trei, moment în care unul din ei, în vârstă de 20 de ani, Asan Regep, l-a lovit cu piciorul şi pumnul, căzând la pământ. A ajuns în comă la spital, pe Terapie Intensivă.

Conflictul a plecat de la injurii

Potrivit rechizitoriului, conflictul dintre cei doi a plecat de la niște injurii aduse de victimă inculpatului pentru că acesta vorbea în limba romani cu alte persoane. Pe fondul acestui conflict verbal, la un moment dat, în timp ce persoana vătămată s-a aplecat pentru a ridica o sticlă de bere pe care o lăsase în fața sa, pe asfalt, a fost lovit fără vreun avertisment prealabil de inculpat cu pumnul în zona feței, acțiune în urma căreia victima s-a prăbușit la sol, lovindu-se în cădere cu capul de asfalt și pierzându-și cunoștința.

Deși, vărul victimei a încercat să îl ridice de la sol, corpul victimei a rămas inert. Ulterior, victima a decedat.

„S-a dat cu capul de asfalt!”

„Am ajutat la urcarea pacientului pe un scaun pentru handicap, pentru că nu au scos o targă afară. Am rugat sa îl trimită de urgentă la Spitalul Județean Constanța , având craniul fisurat. Medicii de aici au spus că nu pot trimite o ambulanţă la spitalul județean, deoarece este doar una pe raza orașului Hârşova. El era în comă. Au sunat la Spitalul Județean Constanţa pentru a trimite o ambulanţă cu un doctor din Constanța. La ora 23:00, a fost dus la Constanţa. Nici la ora aceasta nu a ieșit din comă”, a declarat, pentru Replica, un apropiat al victimei.

Instanța a constatat că fapta s-a comis cu vinovăție sub forma cerută de lege pentru existența infracțiunii, respectiv preterintenție, în sensul că inculpatul a acționat nu cu intenția de a ucide victima, intenția inculpatului fiind păstrată doar în limitele lovirii acesteia, lovind-o cu pumnul în zona feței, context în care victima, s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt, determinând un traumatism cranio-cerebral, intrând în comă, ulterior decedând. În acest context, inculpatul nu a prevăzut rezultatul faptei sale – decesul victimei, deși putea și trebuia să prevadă că, lovind puternic victima cu pumnul în zona feței și aflându-se în stare de ebrietate, aceasta se va dezechilibra și va cădea pe un plan dur-asfalt- rezultatul mai grav produs, reținându-se din culpa inculpatului.

Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere amplasată pe un imobil din zonă.

VIDEO 1.

VIDEO 2:

Citește și:

VIDEO! Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE, lăsat în COMĂ în plină stradă

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca-l injura lua mai mult, asa ca la omorat. Incredibil atat valoreaza viata omului ptr judecatorul care a dat condamnarea
8
1
asta trebuia executat!
11
2
omori omul si ti mai faci cateva tatuaje in parnae si esti liber pentru alta ...crima!
23
2
sadat cuca pulde asfalt
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303