REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doar o lingură din acest preparat adăugat în ceai și grăsimea abdominală se va topi

Doar o lingură din acest preparat adăugat în ceai și grăsimea abdominală se va topi

A.F. 22 ianuarie 2024 | 00:00 284

Un ingredient neobiÈ™nuit din ceai previne balonarea, accelerează metabolismul È™i ajută la pierderea în greutate „Pentru a reduce volumul stomacului, este necesar să vă controlaÈ›i dieta, să includeÈ›i activitate fizică È™i să beÈ›i ceaiul potrivit”, spune nutriÈ›ionistul Krutika Nanavati.

Doar o lingura din acest preparat adaugat in ceai si grasimea abdominala se va topi

Adăugat în ceai, grăsimea abdominală se va topi

Ea este convinsă că adăugarea oÈ›etului de cidru de mere în băutura de dimineață te va ajuta să eviÈ›i balonarea, să absorbi mai eficient mineralele È™i să stimulezi creÈ™terea bacteriilor benefice din intestin.

Ajută digestia, accelerează metabolismul, suprimă pofta de mâncare È™i reduce retenÈ›ia de apă È™i micÈ™orează burta flască. O lingură de oÈ›et poate fi adăugată direct în ceai sau transformată într-o băutură specială.

Nutriționistul recomandă următoarea rețetă.

Rețetă de ceai de oțet de mere

„LuaÈ›i 1 lingură de oÈ›et de mere de calitate superioară (nu într-o sticlă de plastic), 1 linguriță de suc de lămâie, scorÈ›iÈ™oară, ghimbir È™i miere – după gustul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceÈ›i este să adăugaÈ›i 200 ml de apă fierbinte È™i să lăsaÈ›i să se infuzeze pentru o vreme. BeÈ›i această băutură o dată pe zi È™i vă va ajuta să vă faceÈ›i stomacul mai plat”, spune Dr. Nanavati.

OÈ›etul de cidru de mere ajută la reducerea poftei de mâncare

Acesta ajută o persoană să consume mai puÈ›ine alimente grase, bogate în calorii È™i nesănătoase. Dar pentru a obÈ›ine un efect pe termen lung, adică pentru a pierde în greutate È™i a nu se îngrășa din nou, trebuie aplicată o abordare combinată – o dietă adecvată È™i activitate fizică, potrivit actualno.com.

În primul rând, trebuie să alegeÈ›i un produs natural de înaltă calitate care:

  • trebuie să fie într-un recipient de sticlă, întunecat;
  • concentraÈ›ia de acid trebuie să fie în limitele de 3-6%;
  • produsul trebuie să aibă o compoziÈ›ie naturală. Dacă lista de ingrediente conÈ›ine acid acetic, arome, coloranÈ›i sau aditivi artificiali, cel mai probabil este vorba de esență de oÈ›et;

ConsumaÈ›i numai oÈ›et natural È™i de înaltă calitate, respectând următoarele reguli de bază

Dacă este folosit pentru gătit sau pentru asezonarea salatelor, atunci trebuie să vă încadraÈ›i în volumul indicat în reÈ›etă. În cazul în care este necesară diluarea, aceasta trebuie, de asemenea, să se facă în conformitate cu regulile.

Utilizarea în forma sa pură este strict interzisă, poate duce la arsuri grave ale laringelui È™i esofagului. În medicina populară, se foloseÈ™te de obicei apa cu oÈ›et: o lingură de oÈ›et de mere la un pahar de apă (300 ml). Acest amestec se bea în porÈ›ii pe parcursul zilei, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510