REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Doctoriță, către cei care protestau în cazul mămicii moarte la spital: „Țipați ca niște animale!” Video

Doctoriță, către cei care protestau în cazul mămicii moarte la spital: „Țipați ca niște animale!” Video

A.F. 25 august 2023 | 00:00 1526

Începând de duminică seară, sute de oameni au protestat în fiecare zi la Botoșani, asta după ce o femeie a murit și nu a primit nicio îngrijire medicală timp de 7 ore.

Doctorita, catre cei care protestau in cazul mamicii moarte la spital: „tipati ca niste animale!” Video

„Alexandra! Alexandra”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie” au strigat oamenii minute în șir, după ce au protestat în fața Prefecturii. Sute de mămici, copii de toate vârstele au pornit într-un marș din fața Maternității și s-au oprit în fața Prefecturii.

Câteva sute de persoane protestau în fața spitalului cerând demisia celor responsabili de tragica moarte. La un moment dat, în fața protestatarilor a coborât doctorul neonatolog Carmen Zaboloteanu, în încercarea de a calma spiritele. Acesteia i-a scăpat o vorbă care a aprins și mai tare mulțimea: „Țipați ca niște animale” Momentul a fost filmat de unii dintre cei care protestau, iar clipul a fost publicat online, informează botosani24.ro.

Doctorita, catre cei care protestau in cazul mamicii moarte la spital: „tipati ca niste animale!” Video

Mesajul premierului Marcel Ciolacu

„Pe de altă parte, am văzut o asumare clară la Botoșani acolo unde o tânără gravidă a fost lăsată să moară pentru că medicii dormeau în spital în loc să salveze vieți. Este un gest de normalitate că managerul acelui spital a fost demis de conducerea Consiliului Județean. Însă dincolo de asta, trebuie să existe măsuri și proceduri clare pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Este absolut inadmisibil ca în spitalele în care s-au investit zeci de milioane de euro să se întâmple astfel de lucruri din neglijență și nepăsare”, a punctat Ciolacu, în ședința de Guvern.

Medicii legişti au constatat că tânăra în vârstă de 25 de ani care a decedat după o noapte de spitalizare la maternitatea din Botoşani a suferit un edem pulmonar, avea insuficienţă cardio-respiratorie, iar sarcina care i se oprise din evoluţie era „complicată infecţios”. Femeia, mamă a trei copii, a fost internată joi seară, însă timp de şapte ore niciun cadru medical nu a consemnat în fişa sa medicală manevre de îngrijire sau intervenţii terapeutice, citează stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceste Video-uri Sunt Valabile Doar Pentru Doctorițe Nu Pentru Toată Lumea, Ca Să Se Sature Doctorițele Să Mai Umble După Bărbați, Nu Credeți Oare. Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Aceste Video-uri Până La Final, Pentru A Înțelege Mai Bine: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
pisamas in gatul lor, ca sa faca rosu in gat si sa nu mai zbiere...
1
1
Bine le-a zis doctorita. 90% din romani sunt p****i de bubuie dar au aere de inteligeti si nu stiu nici cand , nici unde si nici cum sa protesteze. Sa nu uitam de protestestele de la Guvern, cand: 1) mii de p****i si javrele care conduc de 33 de ani strigau ca "Noi muncim, nu gandim" 2) sute de p****i au inceput sa danseze pinguinul in loc sa protesteze. 3) mii de muncitoare ordinare si fara creier strigau ca: "Nu vrem bani, nu vrem valuta / Vrem pe Roman sa ne futa", cand Petre Roman era prim-ministru. Asa e 90% din populatie, deci asta e Romania. Plina de melteni, toape, c***e, familii asa zise traditionale, dar care isi vand sau violeaza copii, needucati, nespalati, fara dinti in gura si putind a transpiratie, criminali si mai nou drogati! hitler ii facea sapun...
3
0
Vedeti la secunda 19 ce unghii avea zdreanta aia care fima. bagamias p**a in scarbelea stea de femei parvenite si scarboase!!! Se umplu de tatuaje, ca doar in lumea antica tatuajele erau simbolurile curvelor. Astea sunt 99% dintre ele, niste c***e imputite care nu se spala la p***a si la c*r si nici sub imputitelele alea de unghii. Baieti, cascati bine ochii, ca daca o sa va luati o putoare ordinara de asta, ati belit p**a toata viata. sau pana la divort...
2
0
Se amesteca protestul pentru o cauza nobila (adica arestarea tututor celor care au legatura cu moartea gravidei), cu nesimtirea de a deranja bebelusii si restul bolnavilor! Asta e Romania. te duci ca imbecilul noaptea sa urli mai rau ca animalele in fata sectiei unde erau bebelusii nou nascuti! medicul nu trebuia sa le faca educatie la cretini ca nu avea cu cine. Trebuia sa cheme jandarmii ca sa le rupa dintii. Daca unii din ei aveau bebelusii acolo sau vreo ruda bolnava care avea nevoie de odihna, nu mai zbierau ca idiotii. m**e idiotilor ca ati votat aiurea 33 de ani si acum zbierati la maternitate. Zbierati la primarie ca spitalul e in subordinea autoritatii locale!
2
1
intrebarea mea este, de ce nu sunt macar arestati preventiv pt omor din culpa doctorii care erau de garda in acea seara? Cum se aplica legea in aceasta tara? Caci noi romanii obisnuiti, vedem doar ca pt parlamentari NU se aplica , pt magistrati NU se aplica, pt doctori NU se aplica .... cumva ei nu sunt cetatini ai Romaniei? Cumva e trecut in Constitutie ca ei sunt mai presus de lege?
2
0
Exact ca niste animale! In spital sunt copii si oameni bolnavi care au nevoie de liniste! Oare cati dintre animalele urlatoare platesc cass?
3
6

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513