REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Dodo și iubitul ei, Celestin, s-au despărțit?

Dodo și iubitul ei, Celestin, s-au despărțit?

Valentina CAMARA 15 aprilie 2023 | 00:00 537

De curând, iubitul lui Dodo, Celestin, a fost surprins în ipostaze cel puțin neașteptate alături de o altă femeie, mai exact Naba Salem. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista și iubitul său s-au despărțit, iar el și-a găsit „refugiul” în brațele focoasei brunete.

Dodo si iubitul ei, Celestin, s-au despartit?

De mai bine de un an, Dodo și-a găsit liniștea alături de un alt bărbat, după ce s-a despărțit de tatăl copilului său, Liviu Kevin.

Cântăreața îl consideră pe actual iubit cel mai bun tată pentru fiul său, dar și bărbatul care i-a oferit sprijinul necondiționat atât de multă nevoie după separarea cu scandal de fostul iubit.

De curând, Celestin și Naba Salem au fost „protagoniștii” unor imagini care le-au dat de gândit fanilor.

Dodo și iubitul ei, Celestin, s-au despărțit?

Pe Instagram, cei doi au postat mai multe videoclipuri în care par foarte aproapiați, iar la un moment dat se iau în brațe.

Dintr-o altă postare, se poate observa că Naba Salem este în mașina lui Celestin, în timp ce bărbatul conduce, asta pentru că au participat la o petrecere.

Dar asta nu e tot! La un moment dat, celor doi li s-au făcut dedicații și păreau mai fericiți ca niciodată unul în brațele celuilalt.

De aici și până la primele speculații că Dodo și Celestin s-au despărțit nu au mai fost decât un pas, asta pentru că toată lumea știa că Doinița Ioniță și-a găsit liniștea alături de actualul iubit, despre care spune că este un partener atent și și-a asumat rolul de tată al fiului său.

Iubitul lui Dodo s-a afișat împreună cu Naba Salem

Dedicațiile au curs, iar cei doi s-au afișat zâmbitori, alimentând, astfel, zvonurile unei despărțiri între Dodo și actualul iubit.

Un alt detaliu care nu poate trece neobservat este faptul că Naba Salem și Dodo se urmăresc reciproc pe Instagram. La fel se poate spune și despre cântăreața și iubitul său, lucru care a creat confuzie, pentru că ar indica faptul că mai sunt încă împreună.

Pe altă parte, pe Instagram, Naba Salem s-a afișat în timp ce se afla în mașina lui Celestin și fredona o melodie de dragoste, ceea ce i-a pus și mai mult pe gânduri pe fani.

Într-o altă postare, bruneta îi spune lui Celestin „fratele meu”, ceea ce arată că au o relație apropiată. Rămâne de văzut dacă doar ca prieteni sau ca un nou cuplu, potrivit spynews.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303