REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doi actori celebri n-au fost lăsați să intre într-un club de fițe de pe litoral!

Doi actori celebri n-au fost lăsați să intre într-un club de fițe de pe litoral!

Mirela PASCAL 1 mai 2023 | 11:27 8388

Printre vedetele care au luat cu asalt cluburile de pe litoral se numără și actorii Dragoș Bucur și Dorian Boguță. N-au apucat să intre în local, căci oamenii de la pază i-au oprit, întrucât nu au respectat... codul vestimentar, fiind îmbrăcați ca de grătar. Pe lângă asta, cei doi au surprins cu „bijuteria” pe patru roți, parcată în fața clubului. O Dacia 1310. Mai mult, Bucur și Boguță au fost opriți în trafic de Poliția Locală. 

Doi actori celebri n-au fost lasati sa intre intr-un club de fite de pe litoral!

Dragoș Bucur și Dorian Boguță au vrut să petreacă și ei, ca multe alte vedete, în club. Numai că, nu au reușit, întrucât paznicii nu i-au lăsat să intre, pe motiv că nu erau îmbrăcați corespunzător. Nici mașina nu se încadra cerințelor... nescrise, o Dacie 1310, în timp ce parcarea clubului era ticsită de mașini de lux.

Doi actori celebri n-au fost lasati sa intre intr-un club de fite de pe litoral!

Autoturismul a atras atenția polițiștilor de la Locală, care i-au oprit pe cei doi în trafic, după ce au părăsit, resemnați, clubul. Nu se știe, însă, dacă s-au  ales cu vreo sancțiune.

Doi actori celebri n-au fost lasati sa intre intr-un club de fite de pe litoral!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rusine.nu mai conteaza cum gandesti conteaza sa ai adidasi noi in picioare precum pe vremuri CAP-istii iar femeile sa fie cat mai popotonate ca pomii de craciun cu gene si unghii false mizerabile
0
0
Candva,oamenii erau respectati.De-aia cocalarii se inghesuie la Mamaia pt.ca "afara" sunt anonimi,ia mergeti dupa Bulgaria sa vedeti ce cuminti sunt.
6
0
Vai steaua voastra de ziaristi. Este lansarea noului lor film...totul a fost regizat.
10
0
De ce nu dați și numele clubului : sa știm și noi - unde sa venim dacă avem Dacia .... de ce ați dat doar numele actorilor..... cred ca Dacia aia - era peste multe din mașinile drogatilor din zona
14
0
Romeo singurul incult esti tu, romulane. Iti recomand piesele de teatru in care joaca cei 2, desi in cazul lui Boguta nici filmele nu-s de colo, esti de-o prostie infernala, cultura ta n-a trecut mai departe de Jean Constantin, Stela si Arsinel.
13
4
Dacia 1301.
6
2
Sunt actori celebri pentru ca asa se face propaganda,nu ca ar fi pe bune valorosi. Adica,e la fel ca in toate cazurile de bagat pe gatlejul publicului orice indivizi si individe ca ,,vedete'' sau mari talente,fapturile fiind de fapt niste simpatici buni la chef,la o distractie,nicidecum sa fie in randul artistilor veritabili. A fi artist stim cu totii ce este. Avem exemple de cum pot ajunge oamenii sa fie recunoscuti in lume ca fiind artisti. Nici sa fii zugrav nu e usor,insa ca artist,scuze,nu poti miza numai pe incultura maselor si pe sarguinta si agresivitatea propagandistilor.
20
21
Daca nu ma insel la cluburile astea de fite a gasit anpc nereguli grave legate de starea bucatariei, spatiilor de depozitare a alimentelor si alimentelor acum vreun an dar au pretentii prostesti la tinuta; se vede ca sunt conduse de niste mitocani si niste escroci plini de prejudecati
41
1
Romanii un popor de snobi.
53
3
Popor retard...nu aprecim oamenii cu scoala. Curvele cu 4 clase au acces.....sa ma kak pe Romania
64
9

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016