REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doi bărbați, atacați de un urs pe care îl hrăneau, pe Transfăgărășan. Video

Doi bărbați, atacați de un urs pe care îl hrăneau, pe Transfăgărășan. Video

A.F. 10 iulie 2024 | 21:09 1604

Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan au fost distribuite, miercuri, în mediul online. Bărbaţii, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul şi se fotografiau cu el, când, brusc, ursul l-a atacat pe unul din ei.    

Doi barbati, atacati de un urs pe care il hraneau, pe Transfagarasan. Video

În apropiere se vede un alt urs, probabil un pui, ceea ce face ca situația să fie și mai complicată. Deseori ursoaicele cu pui reacționează extrem.  

Cei care au distribuit, miercuri, imaginile în mediul online, susţin că sunt înregistrate pe Transfăgărăşan, în luna iulie, scrie news.ro.  

Doi barbati, atacati de un urs pe care il hraneau, pe Transfagarasan. Video

După plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, ar fi vorba despre doi ucraineni, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, în care pare că mai sunt persoane.  

Bărbaţii hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază cu el. În apropiere se vede un alt urs care dă să se apropie de cei doi, însă se sperie de maşinile care trec.  

La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos, însă animalul fuge, speriindu-se de claxoanele mașinilor care trec.  

În repetate rânduri, autorităţile au făcut apel la turişti să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barbatii au cautat-o .Nu trebuia sa se apropie de urs ci să sune la 112.Echipele de interventie trebuie să actioneze rapid ,sa-l anestezieze ,cipeze ,castreze pentru ca sunt mulți si sa-l relocheze intr-o microrezervatie unde sa fie tinuti sub control .
10
1
Bărbatul jucăuș merita un picior lipsa.
10
0
Nu am realizat inca daca e de ras sau de plans ...
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016