REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Doi bărbați au murit într-un accident rutier, la ieșire din Mihail Kogălniceanu. Video

Doi bărbați au murit într-un accident rutier, la ieșire din Mihail Kogălniceanu. Video

A.F. 7 februarie 2024 | 00:00 6243

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină în cursul serii de marți, 6 februarie a.c., pe DN 2A, la ieșire din Mihail Kogălniceanu, spre Ovidiu, acolo unde a avut loc un accident rutier grav.

Doi barbati au murit intr-un accident rutier, la iesire din Mihail Kogalniceanu. Videocaptură video

Coliziunea s-a produs o coliziune între un autoturism și un TIR. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje Saj B2, un echipaj Smurd C și un Smurd B, descarcerarea de la Detașamentul Fripis și o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de la Detașamentul Palas.

Doi barbati au murit intr-un accident rutier, la iesire din Mihail Kogalniceanu. Video

Update:

Cei doi bărbați aflați în autoturism au fost declarați decedați.

Ce spun polițiștii

,,Polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați, la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că  impactul s-a produs între un autoturism și un tir. În urma accidentului rutier au decedat doi bărbați aflați în autoturism. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare. 

Traficul rutier este blocat pe sensul de mers către municipiul Constanța”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-i ierte , păcat . Tineri și cu o viața înainte ! Doua suflete ! Condoleante familiilor îndurerate .
4
0
Sa ne rugam sa se afle adevarul și sa nu mușamalizeze pe considerentul ca șoferul din mașina mica nu avea permis . Deși era vinovat , sa-l judece Dumnezeu însă dacă șoferul tirului este vinovat sa fie pedepsit . Caci are in cârca doi tineri morți , și asta l va urmați toată viața lui. Tiriștii oricum provoacă multe accidente mortale , este un Dumnezeu acolo sus . Sa plătească cel Vinovat ! Acești tineri au plătit cu viața , și sa fim corecți sunt mulți cu permise care habar au sa conducă și provoacă accidente grave ! Aviz celor care latră ca tânărul din mașina mica n-avea permis .
4
0
Gogule ce nu intelegi , tirul mergea la ferma din dreapta , pentru a se încadra pe drumul secundar s-a încadrat pe banda 2 moment în care s-a produs accidentul.Acidentul s-a produs la intersecția menționată.
2
0
Cum intri pe banda a 2 a si să oprești să faci dreapta?De pe banda a 2 a?
1
2
Soferul, de 20 de ani, nu detinea permis de conducere. De ce ne mai mira accidentul? "Cel de-al doilea tânăr, cel aflat la volan este Marian Ionuț. P, din comuna Pantelimon, sat Călugăreni, județul Constanța, avea 20 de ani și potrivit polițiștilor nu deținea permis de conducere. " Woooowww, asa mor oameni nevinovati, din cauza astora fara permis, a betivilor si drogatilor.
6
0
Detalii: tirul era gol a intrat pe banda 2 , a incetinit spre oprire sa intre pe un drum secundar la dreapta , turismul avea 150/h . Acum dati-va cu parere .
8
3
Isctr, vinovatul la tot ce se intimpla in ceea ce priveste circulatia camioanelor! Stau in birouri, pentru ca au luat spaga de la toti si nu su cum sa mai iasa pe strada sa ii opreasca! Toti makedonii imputiti daubspaga la isctr si circula cu toate rrablele pe strada! Nu se respecta nimic, nici timpi, nici greutate nici acte in regula! Speram sa va ia dna intro zi, sunteti niste mizerii!
18
6
Gogu.Cu ce viteză trebuie să circule un animal cu un autotren dacă îți trebuie un Ferrari pentru a l depăși? Ești șofer din asta gogule.
10
5
Mai jeguri,mai p****i conducători,mai nesimțiți în trafic sunt tiriști.Mai ceva decât taximetriștii. În 80% din accidente sunt implicate tiruri și asta va să zică ceva.Reprezinta cel mai mare pericol pe șosele. Mare parte din ei habar n au de condus. Oare când se vor lua măsuri ,pentru că nemernicii lasă cimitire întregi in urmă, în fiecare an.
22
5
Ce te bagi bre in depasire daca nu ai cu ce ?!, aviz altora.
6
9
Din pacate cei doi barbati, RELU si iubitul sau ESCU nu au supravietuit. I-au ajuns blestemele de pe forum :(
9
17

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436