REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi bărbați prinși drogați la volan de polițiștii constănțeni

Doi bărbați prinși drogați la volan de polițiștii constănțeni

Ana Maria LIPAN 3 septembrie 2023 | 11:15 3115

În noaptea de 2 spre 3 septembrie, a.c., poliÈ›iÈ™ti din cadrul PoliÈ›iei municipiului ConstanÈ›a - Biroul Rutier au desfășurat o acÈ›iune pentru creÈ™terea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea È™i sancÈ›ionarea conducătorilor auto aflaÈ›i sub influenÈ›a băuturilor alcoolice sau a substanÈ›elor psihoactive.

Doi barbati prinsi drogati la volan de politistii constanteni

Astfel, au fost testaÈ›i, cu apartaul etilotest, 103 de conducători auto È™i, cu aparatul drugtest, 16 conducători auto. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancÈ›iuni contravenÈ›ionale la O.U.G. 195/2002, în valoatre totală de aproximativ 18.000 de lei. Totodată, au fost reÈ›inute, în vederea suspendării, 8 permise de conducere, respectiv 7 pentru conducere sub influenÈ›a alcoolului È™i 1 pentru depășire neregulamentară. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare È™i 2 seturi de plăcuÈ›e cu numere de înmatriculare È™i au fost constatate 2 infracÈ›iuni la regimul circulaÈ›iei rutiere.

Doi barbati prinsi drogati la volan de politistii constanteni

La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 23.15, poliÈ›iÈ™tii au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Pelicanului, fiind sub influenÈ›a substanÈ›elor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenÈ›ei substanÈ›elor psihoactive în sânge.
 
La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, poliÈ›iÈ™tii au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Pelicanului, fiind sub influenÈ›a substanÈ›elor psihoactive È™i a băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină, È™i cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenÈ›ei substanÈ›elor psihoactive în sânge. În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar si iar consumatori… Pe cand si dealeri?! Acolo-i buba…
3
0
Din pacate se inmultesc cazurile in care drogalaii ucid nevinovati. Cine este responsabil cu supravegherea lor? Cine ne asigura siguranta pe strazi?
4
0
Zece ani maxim veți vedea strazi de la periferie pline de drogati, ca in Philadelphia, daca americanii plini de bani nu pot stăvili drogalaii …..
7
0
in lume nu exista perfectiune, padure fara uscaturi, dar daca se face ...curatenie la timp si in mod corect se pot obtine... realizari dorite ! totul e superficial , de fatada si in urma unor grave evenimente, asteptandu se parca altele si mai mari!educatia unde nu exista se poate obtine ...fortat pri munca ,legi serioase si daca i nevoie constrangerea unor drepturi ! libertatile au fost si sunt p***t intelese de unii, abuzurile sunt pedepsite superficial si multe tolerate prin legi ...interpretate! banii , functiile politice primeaza , clanurile au luat avant si se maresc punand stapanire pe ce a mai ramas bun ! betia era si inainte, drogurile lipseau acum se unesc si fac victime din frageda tinerete , de ce oare?
4
0
Când străzile sunt pline de DROGALAI?
5
0
Este ultima data cand raspund la intrebari. Restul raspunsurilor vor fi date de Dumnezeu. Deci aveti grija sa nu va ia DRACU
1
2
Ba numai polizia de la rutiera prind drogatii?, Aia de la antidrog ce fac in tara asta ?, N-am vazut nicaieri sa aresteze unul!
14
0
Popescu ion avatar... Rsti un alt babalau pe lista
1
4
Daca esti prins la volan baut, drogat sau fara carnet ( anulat , suspendat ) - puscarie minim cinci ani si carnetul anulat pe viata, in caz de accident mortal puscarie pe viata !
13
2
Oakley, nu bre. Doar ca Bogdan este atat de superficial incat nu puteam sa i spun altceva. De 30de ani Romania importa viata occidentala. Asta e rezultatul. De ce politia e tapul ispasitor? Sunt entitati mult mai mari care dirijeaza totul
6
6
Cred ca ala 1 din aia 3 :)
6
0
Sergiu, esti militian ? Sau ruda cu vreun jeg ?
5
5
BOGDANE ESTI CEL PUTIN BABALAU
2
5
Militienii chiar nu realizeaza ca 1 din 3 tineri soferi se urca beat/drogat la volan ? De fapt, ei realizeaza. Dar spaguta e mai importanta decat viata. Demiteti toate scursurile de la rutiera, in frunte cu comandantii, apoi restul militienilor. Daca nu vreti sa va faceti treaba, sa vina detasati din alte tari pentru cateva luni si sa faca filtre permanente. Intr-o luna, jumatate din Romania ramane fara permis. EIUM militia romana !!!
6
5
E in CET, raiul drogatilor si c4rv3lor
5
0
Halep poate sa conduca, Roxadustat nu apare in teste
5
7
Ce e aia Canabis 5?
3
0
E bine ca mai curatati strada… dar prea putin! Degeaba ii aratati cu tam-tam pe fraieri! Prindeti dealerii, pestii mari care fac milioane din droguri! Fara droguri, nu exista drogati! Cred ca asta ar trebui sa fie directia de urmat! Pestii mari nu guvizii astia…
23
0
masina confiscata si bagat la reabilitare!dupa aia la minca in folosul comunitatii ,sa-si plateasca tratamentul si amenzile!
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510