REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doi bărbaţi răniţi într-un accident pe A1. Coloana de maşini este de 3 kilometri

Doi bărbaţi răniţi într-un accident pe A1. Coloana de maşini este de 3 kilometri

Andreea VLAICU 5 martie 2024 | 10:35 652

Doi bărbaţi au fost răniţi, marţi, pe autostrada A1, într-un accident rutier, traficul fiind îngreunat şi coloana de maşini se întinde pe trei kilometri, au anunţat Poliţia, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi cei de la Drumurile Naţionale.

Doi barbati raniti intr-un accident pe A1. Coloana de masini este de 3 kilometripoze de la accident

"Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere şi una de descarcerare au intervenit de urgenţă pe A1 km 253 la un accident rutier. La faţa locului a fost mobilizată şi o ambulanţă SAJ. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru doi bărbaţi, ambii autoevacuaţi. Un bărbat de 27 de ani a oferit un traumatism la coloana verticală acesta fiind transportat de urgenţă la UPU Sibiu. Al doilea bărbat în vârstă de 47 de ani a refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan.

Şoferul unui TIR a acroşat o autoutilitară oprită pe banda de urgenţă, nesemnalizată.

"Poliţiştii Biroului Autostrăzi A1 intervin la un accident rutier pe A1, km 253, direcţia Sibiu - Deva. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că şoferul unui ansamblu TIR, condus de un bărbat de 46 de ani, din Vâlcea, a acroşat o autoutilitară de 3,5 T oprită pe banda de urgenţă, nesemnalizată. Autoutilitara era condusă de un bărbat din Argeş, în vârstă de 27 de ani, rănit în urma accidentului rutier. Traficul este uşor îngreunat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Doi barbati raniti intr-un accident pe A1. Coloana de masini este de 3 kilometripoze de la accident

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes, a anunţat că ar fi vorba de două accidente rutiere pe A1, apropiate.

"Accident pe A1 km 253 Sibiu, un autotren şi o camionetă, calea 1 (sens Sibiu-Orăştie), banda de urgenţă şi banda 1, restricţionate, carosabil uscat. Se circulă îngreunat pe banda 2 a căii 1. Coloana e de aproximativ 3 km. În coloană s-a mai produs un accident la km 251", a spus Robert Elekes.

Contactat de corespondentul AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, a precizat că nu este vorba de două accidente rutiere apropiate pe A1, ci de un accident rutier cu doi răniţi şi o tamponare fără victime."

Autoutilitara pierde controlul direcţiei de deplasare şi acroşează glisiera metalică despărţitoare de benzi şi ulterior acroşează un TIR pe pe banda 1", a explicat Luciana Lazăr.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016