REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
20.9° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Doi bărbați și o minoră au rămas blocați între fiare, în urma unui accident din Giurgiu

Doi bărbați și o minoră au rămas blocați între fiare, în urma unui accident din Giurgiu

Deria ISLEAM 1 august 2024 | 16:23 561

Un accident grav s-a produs în Giurgiu. Trei persoane, printre care și o fetiță, au avut nevoie de echipele de descarcerare. Victimele au rămas prinse între fiare.

Doi barbati si o minora au ramas blocati intre fiare, in urma unui accident din Giurgiu

La fața locului s-au prezentat pompierii cu o autospecială de stingere și de descarcerare, trei ambulanțe SAJ și Poliția.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină pe şoseaua Bălănoaiei din municipiul Giurgiu în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea fiind staţionat. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere şi o descarcerare, trei ambulanţe SAJ şi Poliţia.

Unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit blocat în autoturism fiind ajutat de echipele de descarcerare de la pompieri să iasă. Şi o fetiţă, în vârstă de 10 ani, pasageră în acelaşi autoturism a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fel şi şoferul celei de-a doua maşini, un bărbat, în vârstă de 46 de ani. Toate persoanele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Giurgiu”, a comunicat ISU Giurgiu.

Pompierii și-au luat toate măsurile pentru a preveni un posibil incendiu. De asemenea, s-au asigurat de faptul că partea carosabilă este sigură pentru ceilalți participanți la trafic. Poliția continuă cercetările în acest caz.

Un alt accident grav a avut loc în Giurgiu. O mașină a izbit în plin un microbuz. În urma accidentului, trei persoane au murit pe loc, iar alte cinci au fost grav rănite. Printre cele cinci persoane se afla și un copil care a ajuns în stare critică la spital.

Șoferul autoturismului ar fi fost de vină deoarece gonea cu o viteză excesivă, spune presa locală. Acesta ar fi pierdut controlul volanului și a intrat frontal în microbuzul care circula regulamentar, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516