REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Doi cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, la Costinești

Doi cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, la Costinești

A.F. 11 iunie 2024 | 18:24 2240

Reprezentanții BEJ au declarat că locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, punându-se în discuție reluarea votării.

Doi cetateni ucraineni au votat fara a avea dreptul, la Costinesti

„Locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul. Dumnealui a pus în discuție reluarea votării“, au transmis reprezentanții BEJ.

„Urmare a renumărării, s-a constatat ca sunt 3 buletine de vot fără ștampila de control trecute astfel: 2 în favoarea unui candidat, al 3-lea în favoarea altui candidat. În ceea ce-i privește pe cei 2 cetățeni ucraineni care au votat, cei din BECL Costinești au stabilit ca nu au competenta să dispună reluarea votării“, au completat reprezentanții BEJ.

Reamintim că după mai multe numărări și renumărări, deocamdată Dorin Jeanu, de la PSD și Gheorghe Mechenici, de la PNL, sunt la egalitate de voturi.

Potrivit informațiilor noastre, s-au găsit mai multe buletine de vot și nu iese cheia fiind mai multe buletine de vot decât alegători. Până acum s-au numărat voturile de cinci ori urmând să se mai numere încă o dată. Totodată, s-a făcut o contestație cerându-se reluarea alegerilor.

„Din dispoziția președintelui BECL și a locțiitorului BECL, împreună cu majoritatea membrilor circumscriptiei Costinești, pentru interesul superior al cetățenilor și pentru transparență, se va relua numărarea voturilor de la secții”, au transmis reprezentanții BEJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au drept de vot pe liste complementare pentru europarlamentare unde au și votat.
0
0
Au votat pe liste suplimentare? Nu le-au fost verificate cartile de identitate? Au cetatenie romana? Nu inteleg care e rostul acestui articol!
1
0
Să mori tu?! I-ai acasă și pupăi in trei litere!
3
0
Poți să mă pupi pe salam fara sa te apleci?.
4
11
multa mumu la Ucrainei bagale as ce a in dos de jegguri
12
11
Ucrainenii cu rezidenta in romania au drept de vot isteților
1
12

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365