REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
17.4° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Doi consilieri locali din Lumina nu au fost validați de Judecătoria Constanța!

Doi consilieri locali din Lumina nu au fost validați de Judecătoria Constanța!

Adela Cristina CARCEA 5 octombrie 2024 | 00:00 379

În iunie 2024, au avut loc alegerile locale, scrutin electoral care a fost marcat de tensiuni și controverse. La patru luni de la alegeri, aleșii locali au dat fuguța la judecătorii pentru a-și valida mandatele. Doi dintre ei, cel puțin de la Constanța, nu au fost norocoși. Judecătoria Constanța nu i-a validat. Este vorba despre Buță Mihai, de la AUR, și Mantea Daniel Emilian, de la PSD.

Doi consilieri locali din Lumina nu au fost validati de Judecatoria Constanta!Buță Mihai, Mantea Daniel Emilian

Judecătoria Constanța a decis vineri, 4 octombrie, să nu valideze mandatul de consilier local al lui Buță Mihai, care a candidat pe listele AUR.

Doi consilieri locali din Lumina nu au fost validati de Judecatoria Constanta!Buță Mihai

Cel mai probabil, i-au lipsit de la dosar unele documente. Nici Mantea Daniel Emilian, de la PSD, nu a fost validat, posibil pe aceleași considerente. 

Doi consilieri locali din Lumina nu au fost validati de Judecatoria Constanta!Mantea Daniel Emilian

„Admite cererea formulată de petenta Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Lumina, judeţul Constanţa. Validează mandatele atribuite consilierilor locali declarați aleși, respectiv, GL, SV, MP, SE, AI, în reprezentarea Partidului Social Democrat; IA, VCI, NC, PG, CM, în reprezentarea Partidului Naţional Liberal; SAG, CMA, în reprezentarea Alianței pentru Unirea Românilor; CAM, MI, în reprezentarea Partidului Mişcarea Populară, SCF, în reprezentarea Uniunea Salvaţi România. Invalidează mandatul consilierului local declarat ales MDE, în reprezentarea Partidului Social Democrat şi BM, în reprezentarea Alianței pentru Unirea Românilor. Validează mandatul atribuit consilierului local de pe lista supleanţilor în cadrul Consiliului Local al Comunei Lumina al numiţilor, AA în reprezentarea Partidului Social Democrat şi PI, în reprezentarea Alianței pentru Unirea Românilor. Dispune comunicarea prezentei încheieri către Prefectul Judeţului Constanţa şi Secretarul General al Primăriei Comunei Lumina”, se arată în minuta instanței.

Soluția nu este definitivă, așa că, cel mai probabil, cei doi ghinioniști vor face apel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rahatul de M***d nu l-a validat pe ala de la AUR ca nu a cotizat la Simion. Sursa sigura, de la Batman, zis Hristu Cosmin
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710