REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Doi COPII care mergeau la COLINDAT, ATACAȚI de CÂINI!

Doi COPII care mergeau la COLINDAT, ATACAȚI de CÂINI!

Replica API 26 decembrie 2021 | 23:27 5466

Doi copii din Suceava au fost atacați de câinii unui localnic în momentul în care au venit la colindat. Cei doi au deschis poarta, iar atunci câinii au năvălit asupra lor. Tatăl micuților a omorât animalele cu mașina.

Doi copii din Suceava au fost atacați de câinii unui localnic din comuna Moara județul Suceava, în momentul în care micuții se bucurau de atmosfera sărbătorilor și au venit la colindat.

Copiii au fost atacați de câinii unui localnic

Doi copii de 11 și 13 ani au fost atacați de câinii unui localnic în timp ce mergeau la colindat. În momentul în care aceștia au deschis poarta, animalele au sărit pe ei, scrie spynews.ro.

Un vecin care a văzut incidentul a vrut să îi ajute pe cei mici, dar câinii l-au atacat și pe el. Cele trei persoane nu au prezentat răni grave, dar au fost transportate la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tatăl celor mici a ucis câinii

În momentul în care tatăl copiilor a aflat ce s-a întâmplat, s-a urcat în mașină și a ajuns la locul unde s-a produs incidentul. Acesta a ucis cu autoturismul cei doi câini care se aflau pe un drum public.

Polițiștii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, iar alcoolemia lui era de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost deschis un dosar penal pentru uciderea fără drept a animalelor, vătămare corporală și neluarea măsurilor în legătură cu atacul canin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt vinovati atat parintii ca au lasat copiii neinsotiti si se puteau intalni si cu ursul ..cat si vecinii care si-au lasat javrele periculoase pe ulita ..
3
4
Invatati va sa sunati la sonerie.. Nu mai puneti mana direct pe clanta ca hotii
8
1
Mai multa empatie as avea pt niste javre senile, decat pentru niste oameni perversi.
5
3
in articolul initial era vorba despre caini de lupta acum ne arata in poza niste javre amarate probabil reporteri de le repli dusi sa investigheze cazul
5
2
ne luam niste arbalete de la decathlon si mai sagetam javreles.au inmultit cit gipsanii.niste furadan sin serbia e bun in mincarica!
11
14
Iubitorii de javre si potai, adica cei care ii pupa-n cwr si fac felatie la caini, nici o reactie?
8
18
Pai au ajuns cainii mai importanti ca oamenii ? ! Caca m as pe ei de caini
20
20
Ucideam cu cruzime folosind o maceta. Le taiam capul si ii jupuiam.
26
25
foarte bine a facut, doar animalele au drepturi in tara asta, oamenii nu
39
21

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303