REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Doi copii luați în plasament au vândut bijuteriile familiei adoptive; paguba se ridică la 12.000 de euro

Doi copii luați în plasament au vândut bijuteriile familiei adoptive; paguba se ridică la 12.000 de euro

Victor ROTARU 6 iulie 2023 | 00:00 2934

Tot mai multe familii decid să adopte copii pentru a le oferi un mediu de viață mai bun decât cel din cadrul centrelor de plasament. Acesta fiind și cazul Danielei T., care împreună cu soțul său au decis să adopte doi minori, o fată și un băiat, însă nu știau ce îi așteaptă. Cei doi minori au reușit de-a lungul timpului să sustragă din casă mai multe bunuri, iar într-un final, fata a dat marea spargere, sustrăgând bijuteriile familiei, în valoare de 12 mii de euro. 

Doi copii luati in plasament au vandut bijuteriile familiei adoptive; paguba se ridica la 12.000 de euro

Totul a început atunci când Daniela T. a luat în plasament doi copii, un băiat și o fată. Daniela T. o cunoștea pe mama biologică a celor doi copii, care însă era plecată în străinătate. De-a lungul timpului, familia a avut probleme cu cei doi minori, în sensul în care aceștia obișnuiau să mai sustragă sume de bani, bunuri, alimente sau telefoane. În momentul în care membrii familiei constatau lipsa bunurilor, cei doi copii negau categoric că ar fi avut vreo legătură cu furturile, dar după lungi discuții aceștia recunoșteau faptele comise. 

Într-una din zile, fiica naturală a Danielei T. a venit în concediu acasă la părinții ei, constatând atunci că toate bijuteriile familiei dispăruseră. Imediat cele două s-au gândit la cei doi minori, însă aceștia au negat total că ar fi avut vreo legătură cu lipsa bijuteriilor. Daniela T. a observat faptul că fata avea un alt telefon decât cel pe care știa că îl deține, cerându-i telefonul pentru a se uita în conversații și pentru a vedea dacă are sau nu vreo legătură cu furtul bijuteriilor. În galeria foto a găsit poze cu mai multe din bijuteriile familiei, iar într-una din conversațiile fetei, aceasta purtase o discuție cu un prieten de-al ei, un vecin, căruia îi vânduse mare parte din bijuterii. Daniela T. a luat legătura cu prietenul fetei, întâlnindu-se cu acesta și cu ruda care l-a ajutat să amaneteze bijuteriile care i-au intrat în posesie. La întrevederea cu ruda vecinului, Daniela T. a fost surprinsă de reacția acesteia, care i-a spus că ea știa că cea care vinde bijuteriile este săracă și că de asta vinde bijuteriile, având probleme foarte mari cu banii. Prejudiciul creat de furtul bijuteriilor este de 12 mii de euro. 

Doi copii luati in plasament au vandut bijuteriile familiei adoptive; paguba se ridica la 12.000 de euroMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal împotriva Alexandrei C., pentru săvârșirea infracțiunii de furt, ca urmare a intervenirii prescripției penale. Magistrații au decis respingerea acțiunii civile formulată de persoanele vătămate, cu titlul de daune materiale, 12 mii de euro, ca nedovedită. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo nea GOGU OLOGU PYNTENOGU !! SARACU IA CU SAKU! GAOAZA E CAT VAZA!!
0
0
Doar un idiot își imaginează că niște țigănuși aruncați de pirandă la casa de copii vor realiza ceva în viață sau vor avea grijă de ei la bătrânețe. Ei vot ține tot timpul cu părinții naturali. Vorba lu unu adoptat de un prieten căruia i-a făcut toate plăcerile ,, Pleacă băăă că nu ești tu tatăl meu, dăte-n colo”
5
1
Ai luat din plasament ai dat faliment Săracul ia cu sacul
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436