REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi dintre ucigaşii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinși în Scoția și Irlanda de Nord

Doi dintre ucigaşii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinși în Scoția și Irlanda de Nord

Ana Maria LIPAN 19 noiembrie 2023 | 15:13 4576

Doi dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinși. Poliția Română a localizat duminică doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Doi dintre ucigasii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinsi in Scotia si Irlanda de NordCei doi criminali

Poliția Română anunță duminică faptul că în urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Doi dintre ucigasii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinsi in Scotia si Irlanda de Nordsuspecții în cazul omorului lui Adrian Kreiner

Pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. În acest caz, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Doi dintre ucigasii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost prinsi in Scotia si Irlanda de Nordimaginile surprinse de camerele video, în noaptea crimei

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora. Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză, scrie observatornews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand ii aduceti ma anuntati, intru pe camera cu ei fac o fapta ceva si ii trimit in iad. Facem economie.
1
0
dar de mario iorgulescu ce se aude? toti vorbiti de uk cum ca adaposteste infractorii romaniei dar de italia ce spuneti? dar de spania plina de proxeneti romani?
5
0
Oare daca in locul lui A K ar fi fost un cetatean obisnuit tot cu aceeasi promptitudine ar fi reactionat autoritatile statului pentru identificarea și arestarea criminalilor?
5
2
toate frumusetile sa vina la mine
3
0
Pujkaria e paguba. Si daca i-ar scoate la munca, nu isi scot banii de casa, masa, ntretinere si mai ales paza. Ia ziceti cati oameni cumsecade isi pot permite paza, in civilie? Pujkaria e cheltuiala din banii nostri, ca si-asa prea o duceam bine.
8
0
Balteanu “pendula” ca ascunde minore la londra si le pune sa se prostitueze cand il saltati de l mosneni?Toti fugari stau la london .Politia sa isi faca treaba sa ne aduca pesti acasa si bagati la autostrazi
9
0
borati. cu cate un glont la fiecare am iesi mai ieftin fata de cheltuirea banului public cu intretinerea acestor gunoaie.
19
0
ce mai conteaza aspectul acesta.
6
0
Executau armata nu mai erau astăzi criminali...
6
5
Orice interlop poate sa ucida pe la spate si numai ca sa se laude, niste bestii bolnave mintal. Infractorii fac furturi din placerea sadica sa vada oamenii suferind… Sa-i omoare in bataie acolo legati barca , de ce sa-i mai aduca in tara, apoi sa-i elibereze?
18
1
An a L ipan au fot prinși în UK sau Marea Britanie. Anglia e in sud... Geografie...
5
9
Vezi ca te suna despescubpe telefonul rosu sa desființezi și ipj sibiu
16
2
Cum ramane cu cel din Dolj arestat si lovit,nevinovat fiind? Predoiu nu irse cu nici o declaratie?
27
6
Toți nenorocitii cu probleme de puscarie ,fug în Anglia !proxeneți, violatori ,hoți, știți, direcția Anglia ,cit sa mai suporte și aia !
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510