REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
24.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Doi frați gemeni au fost jefuiți și lăsați inconștienți în plină stradă, la Medgidia

Doi frați gemeni au fost jefuiți și lăsați inconștienți în plină stradă, la Medgidia

Georgiana BOGLEA 23 iulie 2024 | 00:00 501

Străzile din România sunt din ce în ce mai nesigure. Rata infracționalității nu este una deloc de neglijat, având în vedere că în fiecare zi se aud de cazuri, din ce în ce mai multe, în care cineva a fost victima unei infracțiuni. De la loviri, jafuri până la crime sau violuri, zilnic se înregistrează cazuri. Deși cele mai vulnerabile în fața acestor criminali sunt femeile, iată că nici partea masculină nu scapă. Doi bărbați, frați gemeni, în vârstă de 36 de ani au fost bătuți, jefuiți și lăsați să zacă inconștienți de seara până a doua zi dimineață, în orașul Medgidia.

Doi frati gemeni au fost jefuiti si lasati inconstienti in plina strada, la MedgidiaCămașa pătată de sânge 

Având în vedere numărul mare de infracționalități comise în România, am ajuns să nu ne mai simțim în siguranță nici măcar în propriile case. Nu o dată s-a întâmplat ca infractorii să pătrundă în locuințele unor oameni nevinovați să fure tot ce prind în cale, sau mai rău, să îi lase fără suflare. 

De asemenea, chiar și în plină stradă, oamenii fără de lege acționează fără nicio frică, astfel încât noi oamenii de rând ne temem pentru propriile vieți la orice pas. Deși sexul feminin este sexul slab și este predispus mai des la a fi victimele infracțiunilor, iată că nici bărbații nu scapă. Doi bărbați, frați gemeni, Mihai și Gabriel în vârstă de 36 de ani au venit de la București în Medgidia, fiind detașați aici din cauza serviciului. Aceștia au vrut să se ducă de la cazare, din zona de Nord a Medgidiei, zona între Balada și Lidl, până la magazin, în seara de 17 iulie a.c., dar nu au reușit să mai ajungă deoarece au fost loviți, lăsați inconștienți și plini de sânge până a doua zi dimineața.

Aceștia suspectează că li s-a administrat o substanță din cauza perioadei în care au rămas inconștienți și așteaptă răspunsul medicilor. Cei doi nu își amintesc nimic despre ce au pățit.

Doi frati gemeni au fost jefuiti si lasati inconstienti in plina strada, la Medgidialocul unde au fost cazați cei 2 frați

După ce s-au trezit, cei doi frați s-au dus la o secție pentru a raporta cele întâmplate, unde li s-a luat o declarație scurtă și li s-a spus să aștepte.

„Băieții sunt din București, erau detașați cu serviciu la Cernavodă și erau cazați în localitatea Medgidia. Ei lucrau ca electricieni. Sunt frați gemeni și au 36 de ani. După ce au venit de la serviciu au plecat la magazin. Ei mi-au spus că au simțit ceva cald și au căzut jos. S-au trezit de dimineață la 7, și-au pierdut cunoștința. Ori au fost adormiți, ori nu știu că se vede că au fost loviți. Erau căzuți, dar unul era la picioarele celuilalt. Unul dintre ei a vomat și ne-am speriat pentru că loviturile la cap sunt periculoase. Au mers acasă, au făcut duș și au mers la secția de poliție și au dat o declarație. Ei și când au ajuns acasă în București erau în stare de șoc. Erau incoerenți, nu înțelegeam nimic. Am stat ieri de vorbă mai mult. Am fost să declarăm și actele pierdute. Li s-au furat suma de 1.300 de lei pe care o scoseseră de pe card, cardurile de la bancă pe care le-au blocat și telefoanele. Am sunat la operatorul de telefonie mobilă ca să anulăm abonamentele. Amândoi nu își amintesc absolut nimic. Cred că li s-a dat cu o substanță. Când au fost la poliție li s-a luat o declarație de 3 rânduri, care nu e înregistrată, am declarația unuia dintre băieți. Cred că poliția trebuia să meargă la fața locului, dar i-au trimis acasă. Ei au venit acasă. Ei mi-au zis să nu mă mai duc la poliție că sunt teferi, dar eu nu am vrut pentru că dacă toată lumea procedează așa și tace, nu o să se schimbe niciodată sistemul la noi în România. Când o să iau rezultatul de la CT o să merg la poliție și o să dau și eu declarație și o să îi trag la răspundere. Nu e vorba de acte, nu e vorba de bani că astea se fac, e vorba de viața lor. Așa ni s-a zis și de la medic că li s-a dat cu o substanță că starea de leșin, de inconștiență nu durează atât de mult”, a declarat mama bărbaților.

Doi frati gemeni au fost jefuiti si lasati inconstienti in plina strada, la MedgidiaCămașa pătată de sânge 

Cei doi au rămas cu un gust amar despre cum au tratat autoritățile subiectul. Li s-a luat o declarație scurtă, fiind încă în stare de șoc, iar declarațiile au rămas la ei, în loc să rămână la secția de poliție. În urma celor întâmplate, bărbații au hotărât să își facă bagajele și să se întoarcă acasă, în București și să încerce să uite ceea ce au pățit.

Doi frati gemeni au fost jefuiti si lasati inconstienti in plina strada, la MedgidiaCămașa pătată de sânge 

În ciuda tăcerii fiilor săi, mama celor doi este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a le face dreptate și să afle exact ce s-a întâmplat în acea seara fatidică, iar cei responsabili să plătească pentru faptele lor pentru că indiferent de vârsta copiilor, mama este tot mamă, iar aceasta le poartă de grijă puilor până la ultima suflare.

De asemenea, dacă cineva are informații relevante pentru acest caz ar fi indicat să le raportați la poliție pentru a nu mai exista victime ale acelorași delincvenți pentru că este foarte probabil ca aceștia să nu fie la prima sau la ultima întâmplare de acest fel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699