REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Doi indivizi, implicați în jaful de la sala de jocuri Magnum, săltați de polițiști!

Doi indivizi, implicați în jaful de la sala de jocuri Magnum, săltați de polițiști!

Replica API 9 iunie 2022 | 00:01 7688

Oamenii legii din Constanţa au descins în forţă în dimineaţa de miercuri, 8 iunie! Este vorba de un dosar mai vechi, fapta având loc în 2018. Acum, doi indivizi au fost săltaţi, urmând ca în cauză să fie luate măsurile legale ce se impun. Cei doi sunt suspectaţi că ar fi autorii unei tâlhării (jaf) ce a avut loc la o sală de jocuri de noroc Magnum din 23 August.

Sala din 23 August

Descinderile au avut loc în localitatea Moşneni, fiind ridicate mai multe bunuri ce ar avea legătură cu cauza de faţă. Este vorba despre Ionel Zaharia şi Gheorghe Păţurcă, ei devenind suspecţi în dosarul din 2018. Mai exact, la acea dată, o angajată a sălii de jocuri de noroc din 23 August a fost tâlhărită, din cadrul societăţii fiind sustrasă o sumă mare de bani.

Cercetările au fost demarate, iar acum cercul de suspecţi a fost restrâns. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la audieri, în cauză urmând a se lua măsurile legale ce se impun. Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Jaf şi în 2019: autorul era fiu de consilier local

Menţionăm că la respectiva sală de jocuri a mai avut loc o faptă similară şi în 2019, atunci când hoţul a oprit curentul electric. Un individ cu o cască de motociclist pe cap a pătruns în interior, a ameninţat casierul cu un cuţit, a luat încasările şi a fugit.

Conform rechizitoriului, inculpatul Gabriel Ciupercă, purtând pe cap o cască de motociclist, a pătruns în sala de jocuri de noroc Magnum, din localitatea 23 August, unde, cu amenințarea cu un cuțit, l-a imobilizat și l-a lipsit de libertate de mișcare operatorul din sală. Conform imaginilor video de pe camerele de supraveghere din agenție, o persoană de sex masculin ce purta o cască de protecție folosită de motocicliști, cu vizorul tras, având în mână mănuși, a pătruns în incinta sălii. Autorul avea în mână o lanternă a cărei lumină o proiectează pe camera video și apoi pe fața persoanei vătămate, pentru a-i obtura vederea. Autorul avea în mâna stângă un cuțit și se îndreaptă spre spațiul unde se afla angajatul sălii, îl amenință cu un cuțit, îl atinge în zona umărului stâng, forțându-l să se așeze în genunchi și să aducă mâinile la spate. Apoi îl imobilizează cu un sistem improvizat de plastic, deschide sertarul unui articol de mobilier, scoate o cutie din care ia o sumă de bani pe care o introduce într-un rucsac ce-l purta pe umeri, și apoi pleacă.

Citeşte şi: A fost PRINS autorul JAFULUI din 23 August! Este FIUL unui CONSILIER LOCAL!

Gabriel Ciupercă este fiul unui consilier local din 23 August, Gheorghe Ciupercă.

Citeşte şi: Fiu de consilier local, JAF pe motocicletă

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513