REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi membri ai clanului „Cocalarii“, condamnaţi pentru trafic de droguri de mare risc, au fost prinşi

Doi membri ai clanului „Cocalarii“, condamnaţi pentru trafic de droguri de mare risc, au fost prinşi

A.F. 12 decembrie 2023 | 19:05 2394

Doi membri ai clanului „Cocalarii” - o femeie şi un bărbat - condamnaţi la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată, au fost prinşi de poliţiştii din Capitală.

Doi membri ai clanului „Cocalarii“, condamnati pentru trafic de droguri de mare risc, au fost prinsifoto cu rol ilustrativ

Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi pentru căutarea și depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

„În acest context, la o intersecţie din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis, la data de 15 iulie 2022, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 6 ani şi 3 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată”, a arătat sursa citată de news.ro.

În aceeaşi zonă, a fost prinsă o femeie, în vârstă de 33 de ani, urmărită naţional, pe numele căreia Tribunalul Bucureşti a emis, în 8 februarie 2023, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnată la o pedeapsă de 5 ani de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, iar femeia în arestul Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi, Alexandra Mihaela Ghiocel şi Remus Radu, fac parte din clanul „Cocalarii”, unul dintre cele care se ocupă cu traficul de droguri în Bucureşti, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pot sa cred asta e Remus Cocalaru regele puscariilor.
0
0
Ear va` loati de noi etnia? (care suntem viitorul tarii) Intrebare retorica. :)
3
0
Dati in tzigani pana o sa ramana unul.
6
2
ani ptr trafic de droguri de mare risc merita scapa dupa 3 si continua castigul e imens doar nu o sa se duca la munca pe salariul minim cum vrea statul; in alte tari si america pedepsele sunt uriase si tot prolifereaza si situatia e scapata de sub control; un lucru e clar la noi nu se lupta aproape deloc cu marele trafic si legislatia e mai mult decat toleranta probabil cea mai blanda din lume deci traficul si consumul vor continua sa creasca rapid
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510