REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Doi militari din Constanța pleacă... în Bali, pe banii statului

Doi militari din Constanța pleacă... în Bali, pe banii statului

Replica API 23 aprilie 2022 | 22:04 2073

Doi angajați ai Direcției Hidrografice Maritime Constanța vor pleca 6 zile în Bali. Recent, a fost lansată procedura pentru achiziționarea a 2 bilete de avion, cu destinația Bali, plecarea fiind pe 14 mai, iar întoarcerea pe 20 mai a.c.. De asemenea, se dorește și achiziționarea de asigurării de sănătate. Valoarea totală aproximativă a achiziției este de aproximativ 21.000 de lei.

Direcția Hidrografică Maritimă Constanța își trimite doi dintre angajați în Bali, astfel, recent, fiind lansată o procedură pentru achiziționarea biletelor de avion, pe ruta București-Bali și retur. Valoarea totală a achiziției este de aproximativ 21.000 de lei. Mai exact, se dorește achiziționarea a 2 bilete de avion pe ruta București – Bali și retur. Plecarea din București, de pe aeroportul Otopeni, plecarea pe data de 14 mai, ora 17:15, cu bagaj de cală inclus și plecarea din Bali pe data de 20 mai a.c., ora 18:40, cu bagaj de cală inclus. Valoarea totală pentru cele 2 bilete este de 10000 de lei.

De asmenea, se dorește și achiziționarea pentru asigurare de sănătate și zbor București – Bali și retur pentru perioada 14 – 20 mai a.c, valoarea asigurărilor fiind de 5000 de lei.

Principalele activități desfășurate de Direcţia Hidrografică Maritimă

Direcția Hidrografică Maritimă Constanța se ocupă de gestionarea sistemului naţional de informaţii hidrografice maritime; realizarea, gestionarea şi ţinerea la zi a fondului de date şi informaţii privind activitățile de cartografie, geodezie marină şi navigaţie maritimă; cercetarea batimetrică a mării; cercetarea geodezică şi de altă natură a obiectelor din zona costieră, din mare, de pe solul submarin şi din zona submarină; geofizica mării şi oceanografia în arealul relevant pentru hidrografie; reprezentarea României la organizaţiile internaţionale cu care aceasta cooperează în domeniul hidrografiei maritime și a semnalizării maritime; avertizarea, atenționarea și informarea asupra fenomenelor meteorologice periculoase în vederea planificării și desfașurării activităților militare și generale ale Forțelor Navale; compensarea aparaturii de navigaţie pentru navele Fortelor Navale sau pentru orice alte nave civile la solicitare; elaborarea hărţilor de navigaţie maritimă analogice şi electronice oficiale pentru zona economică exclusivă a României; elaborarea publicaţiilor nautice, a avizelor pentru navigatori şi a avizelor radio pentru navigatori oficiale pentru zona economică exclusivă a României; întocmirea şi punerea la dispoziţia comisiilor de experţi pe probleme de delimitări maritime calcule tehnice, hărţi, schiţe şi variante de trasare a limitelor şi frontierelor maritime internaţionale; asigurarea hidrografică, de navigaţie, geografică şi hidrometeorologică a Forţelor Navale; vânzarea hărţilor şi publicaţiilor nautice oficiale româneşti. mentenanța sistemului de semnalizare maritimă de pe litoralul romanesc, activități de cercetare-dezvoltare în științe naturale și inginerie (cercetare fundamentală, cercetare aplicată, dezvoltare experimentală).

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrejoi e cea mai penala copilita din redactie
0
0
Andreea draga, ai reusit sa scrii inca un articol de cacat Bravo!
0
0
De aia nu puteti voi dormi... Ce mai stire de.. Kkt.. Ca de obicei
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768