REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi minori înarmați cu un cuțit terorizează oamenii pe stradă, în zona gării!

Doi minori înarmați cu un cuțit terorizează oamenii pe stradă, în zona gării!

Virgil STOIAN 28 februarie 2023 | 00:00 4684

Infracționalitatea juvenilă este una dintre probleme cu care se confruntă Constanța. De data aceasta este vorba despre doi minori care își fac veacul în zona gării Constanța. Cei doi se pare că se ocupă în special cu cerșitul însă, după ce strâng destui bani, devin adevărați vandali. Astfel, o persoană care a asistat la acțiunile lor, a povestit că cei doi se urcă în autobuze unde se iau la bătaie, având chiar și cuțite, iar când sunt apostrofați de șoferi o iau la fugă și îi înjură pe aceștia. Cei care i-au văzut trag un semnal de alarmă în privința minorilor solicitând ca forțele abilitate să se sesizeze.

Doi minori inarmati cu un cutit terorizeaza oamenii pe strada, in zona garii!Cei doi minori, unul are cuțit în mână

În ultimul timp am văzut doi minori care provoacă probleme în autobuze și chiar în afara lor. În primul rând se urcă, în autobuz unde se iau la bătaie și scot și cuțitele. Au alergat după un autobuz la gară, care era la semafor, și au început să tragă de uși încât șoferul a trebuit să deschidă ușile și să îi gonească. După ce au fost luați la goană, au scuipat pe uși și înjurau, apoi au fugit în gară. Sunt foarte agresivi, au cuțite, și aleargă repede.” a declarat o persoană indignată dar și speriată despre cei doi infractori juvenili.

Doi minori inarmati cu un cutit terorizeaza oamenii pe strada, in zona garii!

Nu este prima dată când zona gării Constanța este dată ca exemplu negativ în privința infracționalității, aici fiind fel de fel de pungași, hoți, cerșetori și alte asemenea ”persoane”. Cu toate controalele oamenilor legii, se pare că această zonă rămâne una destul de periculoasă, în special la lăsarea întunericului.

Doi minori inarmati cu un cutit terorizeaza oamenii pe strada, in zona garii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zigoineri,.pe nemteste. Asa primar, asa oras.
1
0
Bina câ le asigurati locuinte sociale la parintii acestor avortoni , mai grav primesc alocatie ..ajutor social ..mancare la cantine sociale etc. primarii fostii si actualul suntei un dezastru ptr acest ghetou numit constanta .
9
0
Gasti de p*****i de t****i fac galagie prin parcuri si se iau de oameni. Fac glume si tipa la oameni, daca le zici ceva te iau si la bataie. Ii invata mamele sa umble cu cutite si sa-si bata joc de oameni.
8
0
ai gasiti in zona tomis la lupoaica acolo locuiesc aceste Diaree de copi
7
0
spray cu piper in fata preferabil cu dispersie ca sa si inhaleze. se vor linisti brusc.
9
0
Nu numai aceasta zona ci intregul oras a devenit periculos ! Indiferenta locuitorilor a facut posibil sa arate ca o cocina ,adica la fel ca orice oras dintr-o tara de lumea 3-a...si bineinteles foarte periculos .
16
1
Ce îmi place când scrieți ca pentru toate problemele politia este de vina. Tot politia este de vina și ca v.ati născut voi... p****i.
3
13
Dar daca le rupi gatul mai fac vreo plangere, pisha-m-as pe rasa lor de ciorri?!
22
0
Si cand se urca in autobuze fac ravagii. Trag de usi, lovesc scaunele, scuipa, fac mizerie si se iau de batrani. Nu este prima oara cand fac asta si probabil ca nici ultima.
20
0
daca le rupi urechile fac plangere ca sunt minori....
17
1
politia locala ar trebui sa se ocupe de asta, nu sa-i scuture izmenele lui mos teaca.
22
0
Prefer săpun cu miros de trandafir nu de t***n !
15
0
Zona de domiciliu este Campus Henry Coanda (probabil), si activeaza in zona Tomis 3 ,Gara , Abator , Poarta 6 zona liniilor de tren... Mai vrea Politia si alte detalii !? De multe ori stau si ma intreb , oare cat trebuie sa-i mai suportam ? Daca politia este neputincioasa , sau nu se implica suficient , trebuie gasita alta cale , nu ?
26
0
in toate orasele civilizate zona garii si gara sunt supravegeate permanent video si de patrule ale politiei si jandarmeriei . persoane dubioase se invart in toate garile si in munich , si in amsterdam si in roma , etc , dar sunt tinute sub control .
24
0
La sapun cu ei , la topit ''Sapunul Bebino'' adunati toti din oras ,si bagati la sapun Sa exportam sapun, produsul finit ca altfel nu ii ia nimeni !
33
2
ANTON ESCU , iti spun eu ca sapunul ar fi excelent ........... pt spalat trotoarele !
28
1
c***i borâte de la Castelu
30
0
Ar iesi niste sapun de o calitate îndoielnică.sa fie ceva de excepție ar trebui sa fie adus la cazan tot neamul lor.atunci sa vezi ce ar iesi.
37
1
Moarte ciorilor borate
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510