REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi motocicliști de 19 ani au murit după ce s-au ciocnit frontal

Doi motocicliști de 19 ani au murit după ce s-au ciocnit frontal

Mariana MURAT 22 septembrie 2023 | 14:36 1426

Doi tineri în vrâstă de 19 au murit în urma unui accident teribil, după ce s-au ciocnit frontal, în Brașov. Niciunul dintre ei nu purta echipament corespunzător și nu aveau nici permis pentru această categorie.

Doi motociclisti de 19 ani au murit dupa ce s-au ciocnit frontal

Un alt accident înfiorător a avut loc în Brașov, acolo unde doi tineri, în vârstă de 19 ani, s-au urcat pe motociclete fără permis, fără echipament și s-au ciocnit frontal. Din păcate, cei doi au murit în urma impactului.

Ambii tineri motocicliști, din Brașov, au decedat în timpul unei curse cu motociclete enduro, în timp ce se aflau pe un drum de pământ din localitatea Holbav.


Imediat după sesizare, echipaje de intervenţie s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulaţiei rutiere, se află două motociclete de tip enduro răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare. Din primele date obţinute după efectuarea cercetărilor la faţa locului, a reieşit că cei doi tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicaţi.”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Totodată, niciunul dintre aceștia nu dețineau permis de conducere.

În cauza penală deschisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă urmează a se stabili toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului, ancheta efectuându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti”, a precizat IPJ Braşov, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Natura triaza prostii, multumim natura.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510