REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
15.4° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

Doi poliţişti, răniţi într-un accident de circulaţie, în timp ce se aflau în misiune

Doi poliţişti, răniţi într-un accident de circulaţie, în timp ce se aflau în misiune

A.F. 15 septembrie 2023 | 21:45 840

Doi poliţişti rutieri din Târgu Jiu au fost răniţi, vineri, într-un accident de circulaţie, în timp ce se aflau în misiune cu autospeciala având mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, eveniment provocat de un şofer care nu a acordat prioritate de trecere, iar apoi a părăsit locul accidentului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Doi politisti, raniti intr-un accident de circulatie, in timp ce se aflau in misiune

"La data de 15 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Jiu - Biroul Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se pe Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliţie a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi poliţişti", a precizat sursa citată.

Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, menţionează informarea transmisă de IPJ Gorj.

Doi politisti, raniti intr-un accident de circulatie, in timp ce se aflau in misiune

Poliţiştii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto şi stabilirea situaţiei de fapt.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, mai arată sursa citată, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt ei intotdeauna in misiune? Hai sictir. Gaborii conduc ca niste cretini, vorbesc la telefon, stau pe fb si cum fac un kkt precum acesta ei erau in misiune. Multa mwe
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817