REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
17.4° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

Doi polițiști s-au împușcat cu armele din dotare, la Dej și la Buzău

Doi polițiști s-au împușcat cu armele din dotare, la Dej și la Buzău

Virgil STOIAN 31 octombrie 2022 | 12:26 1652

Conform primelor informaţii, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău, scrie news.ro.

 

Polițista sinucigașă

Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare.

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au deschis o anchetă pentru a stabili cum a murit femeia.

"Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascar" Câmpina.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia", se arată într-un comunicat al Poliţiei, potrivit antena3.ro.

Un alt caz a avut loc în Dej, un bărbat de 39 de ani s-a prezentat la muncă luni dimineață, în jurul orei 8. S-a dus imediat în sala de armament, pentru a-și ridica pistolul. Apoi a încercat să se sinucidă, în fața colegului pe care trebuia să îl înlocuiască. Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor, iar apoi agentul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej. Medicii spun că este în stare foarte gravă, internat în secția de terapie intensivă, ventilat mecanic.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A aflat ca iese la pensie la 65 de ani asta e noi prostii care muncim pana la 65 dr ani ar trebui sa facem la fel ?
2
2
psihologia politistului in ziua de azi lasa de dorit, ei sunt supusi multor factori ,atat externi cat si imnterni, sefi lor politici conduc profesia si asa de ...incarcata a cadrelor , incepand cu comisari si se rasfrange obligatoriu la subalterni !
2
0
Probabil e asa misto la MAI de se sinucid pe rand toti. Nimeni nu zice nimic, avand in vedere zecile de cazuri care s-au " anchetat ".
1
0
din ce in ce mai multe cazuri dintr-astea, de curand au mai fost cazuri asemanatoare
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817