REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
21.1° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Doi polițiști se uită pasiv, din mașină, la o fată plină de sânge, care fusese violată

Doi polițiști se uită pasiv, din mașină, la o fată plină de sânge, care fusese violată

Replica API 5 august 2019 | 00:00 744

Este anchetă internă la Inspectoratul de Poliție Galați, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se credea că a fost victima unui viol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform unei imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții stau în mașină de Poliție, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc.

În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor. Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă. În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată. Persoana se declară revoltată de pasivitatea polițiștilor și cere măsuri dure împotriva celor doi agenți care au refuzat să ajute victima unui viol.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții eineputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook.

Surse din Poliție confirmă faptul că au declanșat o anchetă și că polițiștii sunt cercetați disciplinar pentru modul în care au intervenit în acest caz.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca le-a pus statul masini la dispozitie, ca mersul pe jos face bataturi. Stau cu c---l in masini, mai incalca si regulile de circulatie, iar meseria si-o practica cum vor ei si cu cine vor.Astazi nici haina pe care o poarta nu- i mai reprezinta, ce sa mai spunem de unele caractere.
2
0
Tocmai de aceea doresc moarte politistilor si procurorilor si ma bucur de fiecare data cand unul o pateste ca ala impuscat sau ca ala eviscerat pe peron! Toti politistii si procurorii sunt la fel deci toti trebuie omorati ! Stiu ei de ce! Ne facem dreptate singuri nu e nevoie de niste beliti de militieni si bolsevici de procurori ca sa facem societatea sa functioneze! ne trebuie doar arme!
4
2
din informatii 'sigure' tanara respectiva nu era membru pesede, nu era fiica, nepoata sau amanta niciunui pesedica din judet, deci de ce sa 'sara' militia sa o ajute? Sa zica merci ca nu au coborat din masina si sa-i f_ta si ei un pumn in gura si sa o amendeze ca murdareste trotuarul cu sange.
7
0
dosar penal si dati afara din politie, e asa greu?
8
2
Cineva in tara asta vrea sa denigreze rau imaginea politiei incercand sa puna intr-o imagine proasta orive gest al politistilor! Ma imtreb unde oare vreti sa ajungeti,vreti sa se inchida politia? Acest lucru nu se poate,iar faptul ca politistii buni au parasit sistemul iesind la.pensie,fiind condamnati pt cime stie ce ciurucuri ori de scarba fata de sistem este tot vima populatiei care a stat cu mainile in san in timp ce Base dadea de pamant cu politistii,singurii care au avut curajul de a-l infrunta!
5
7
MUlti politisti sunt mana in mana cu infractorii, isi iau cota parte d ela proxeneti si hoti se stie, sunt politisti cu averi fabuloase, vile somptuase, imposibil d eobtinut din salarii, inainte se lua spaga ca in codru mai ales cei d ela rutiera. Depun un juramant, rusine sa le fie!
15
7
Mai lingau convins,esti un militica cu doua clase,tu-ti rasa matii de gabor prajit,inutilul societatii,iti doresc sa fi violat de sapte caini in calduri.
10
6
Nu, dar ma gandesc ca ar fi putut sa fie mai grijulii, sunt totusi oameni indiferent de protocol.
7
0
Mentalitatea comunista asteapta ca statul sa faca ceva, sa le dea, ca st niste privilegiati cu totii! Sigur nici unul din ei nu s-a implicat cand si daca aceasta fata a fost agresata pe strada iar in loc sa ii dea o mana de ajutor, au preferat sa scoata telefonul pentru a-i face poza.
11
1
Ce le iei apararea fosila M-aista iesita la 40 la pensie?!
5
7
Politistii nu sunt SMURD ! Politista a anuntat imediat Salvarea , a identificat de la ce Centru de minori era fugita fata , au ramas la fata locului ! Ce mortii masii acum nu vreti ca politistii sa-i duca acasa la ei pe toate victimele ! Da' de putorile de la Centrele de minori care fraca menta sibstau numai la cefele si maciuci nu se ia nimeni ! Cim e posibil ca fata sa fie fugita si violata fara ca alea sa dea alarma ! Nu cumva sunt peshtoaice ? Ati creat un curent antipolitie de parca astia sunt violatorii! Ce nu as da sa va vad in Romania vreo luna cu Politia toata in greva !
13
13
Alocat 112?
3
2

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817