REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
19.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Doi puști, de 15 și 17 ani, au amenințat trecătorii că-i taie, în buricul târgului

Doi puști, de 15 și 17 ani, au amenințat trecătorii că-i taie, în buricul târgului

Victor ROTARU 27 iulie 2024 | 00:00 512

Copiii au diferite preocupări, unii fiind pasionați de jocurile video, pe când altora le plece să ducă mai departe experiența, trăind periculos în viața reală. Astfel, Genghiz S., alături de un alt prieten minor, au abordat alți 5 copii, toți în vârstă de 13 ani, cerându-le toți  banii pe care aceștia îi aveau. Pentru că prima dată au primit un refuz categoric, Genghiz S. a început amenințările, spunându-le celor 5 că dacă numără până la 3 și nu primește banii, îi taie.

Doi pusti, de 15 si 17 ani, au amenintat trecatorii ca-i taie, in buricul targului

Totul s-a întâmplat pe 16 decembrie 2023, atunci când Cosmin S., George F., Tano L., Tudor D., și Nicolae T., toți în vârstă de 13 ani, s-au întâlnit pentru a merge în parcul Oleg Danovschi, unde se află organizat Târgul de Crăciun. În momentul în care au ajuns pe bulevardul Tomis, au hotărât să se deplaseze la restaurantul Pui cu Bacon, pentru a mânca. La un moment dat au fost abordați în fața restaurantului de către doi băieți cu care au făcut atunci cunoștință.

După acest moment cei doi băieți nu au mai spus nimic și au plecat către parcul Oleg Danovschi. După ce au mâncat, cei 5 prieteni au plecat către Oleg Danovschi. În parc s-au oprit la un aparat mecanic unde s-au distrat timp de câteva minute după care au plecat să se plimbe. Între timp s-au întâlnit iar cu cei doi băieți, moment în care, unul dintre ei le-a spus: „da-ți tot banii pe care îi aveți”. Cu această ocazie George F. i-a răspuns că nu au bani la ei, iar respectivul băiat nu i-a crezut și a spus: „dacă vă controlez și găsesc vreun ban, vă tai”. George F. i-a spus din nou că nu bani, ocazie cu care băiatul a spus: „număr până la trei”.  

Doi pusti, de 15 si 17 ani, au amenintat trecatorii ca-i taie, in buricul targului

În acel moment George F. arată că s-a speriat și a scos din buzunarul interior de la geaca cu care era îmbrăcat, suma de 14 lei pe care i-a înmânat-o, iar prietenul său Cătălin L., a scos din buzunarul de la geaca cu care era îmbrăcat suma de 25 de lei pe care a vrut să i-o înmâneze, dar cealaltă persoană, Genghiz S.  , i-a spus: „bagă banii la mine în buzunar”. Prietenul său Cătălin L. nu a îndrăznit să-i bage banii în buzunar, ocazie cu care cealaltă persoană, i-a smuls suma de banii din mână. După aceea, cele două persoane au plecat de lângă ei către și s-au pierdut în mulțime ocazie cu care cei 5 prieteni  s-au deplasat la un echipaj al jandarmeriei care se afla în parcarea de la Sala Sporturilor, cărora le-a relatat cele întâmplate.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis, în cazul lui Genghiz S., dispunerea luării măsurii educative private de libertate a internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt cioroii gunoiului mafiot mazare, el i-a adus in buricul targului ca sa-si mai traga cateva milioane.
2
0
amestecatura de g***i cu kakaturci tatari
2
0
Trebuie sa le ta**ie mainile la lebedele carbonizate
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436