REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Doi puști din Năvodari au devenit teroarea magazinelor

Doi puști din Năvodari au devenit teroarea magazinelor

Cristina BĂRBUCEANU 18 decembrie 2022 | 00:00 3814

Problema hoților din municipiul Constanța și din județ e din ce în ce mai amplă. Însă ce ne facem dacă vârsta celor care fură începe să fie din ce în ce mai mică? Recent, alți doi așa-ziși hoți au dat lovitura, fiind, de data aceasta...doi minori. Ei au intrat într-un fast-food din Năvodari, au luat masa apoi au furat două trotinete din fața locației. Tot episodul apare pe camerele de luat vederi, ceea ce a dus și la identificarea unuia dintre băieți, respectiv, la recuperarea uneia dintre trotinete. Însă, surse din oraș susțin că băieții umblă mereu pe străzi și prin diverse magazine pentru a fura. Cumva, ei se influențează unul pe celălalt, dat fiind faptul că părintele minorului care a înapoiat trotineta susține că fiului său nu îi lipsește nimic, dar are un anturaj prost.

Cei doi băieți suprinși în fast-food pe camerele de luat vederi

Doi copii au dat lovitura în Năvodari

Din păcate, întotdeauna cei mici urmează exemplul celor mari. Astfel că, dacă un copil vede un adult ca fură sau un alt prieten că face acest lucru, e foarte posibil ca și copilul în cauză să urmeze exemplul întocmai. În Constanța sunt destule cazuri de furt, însă pare că vârsta așa-zișilor hoți e din ce în ce mai mică.

Momentul în care ei luau masa

Așadar, doi copii din Năvodari au reușit să fure două trotinete din fața unui fast-food. Ținta a fost bine analizată de cei doi copii: eu au servit masa în interiorul fast-food-ului, iar apoi, când au ieșit afară și credeau că nimeni nu îi vede, au plecat pe cele două trotinete de parcă le aparțineau. Evident, ei nu știau că tot episodul a fost înregistrat de camerele de luat vederi.

Unul dintre băieți în momentul în care își lua de mâncare

Un reprezentant al fast-food-ului a fost în cele din urmă contactat de tatăl unuia dintre minori, care a și înapoiat o trotinetă, adăugând că fiului său nu îi lipsește nimic, dar are un anturaj greșit care îl influențează negativ. De altfel, părinții celuilalt minor nu au fost încă identificați, iar despre cea de-a doua trotinetă se crede că a ajuns prin Constanța.

Momentul în care trotinetele au fost furate

„Trăiesc pe străzi și sunt cu ochii după furat”

Problema acestor doi băieți este mult mai amplă. Sunt surse din oraș care susțin că cei doi băieți sunt văzuți adesea pe străzi, astfel că un locuitor afirmă despre ei: „Umblă mereu pe străzi”, arătându-se reticent cu faptul că acești doi minori ar avea părinți care îi îngrijesc.

Momentul în care trotinetele au fost furate

Mai mult decât atât, un alt locuitor afirmă: „I-am văzut intrând în diverse magazine și cu ochii după furat”.  Probabil la asta se ajunge cât un copil este influențat negativ și din păcate sunt tot mai multe cazuri de acest fel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine cacat e haplea asta din Navodari? Sa mor daca am auzit de el :))))
0
0
CATE O MANA LA ACESTI CACATI?
1
0
ca si politistii... i-a facut Gurzu ala vedete pe toti
2
1
Viitori parlamentari...
2
2
au luat exemplu de la politicieni
1
2
c***i
2
0
In Schengen cu ei ...rapid
2
1
Dar pe teroarea Navodarului, pe Haplea, cand il legati ?
2
1
Dacă au desfiintat scolile de corectie, justi-haha-tiarii sa-i ia și sa-i educe la ei acasa! Pentru justi-hihi-tia românească, "dura lei sed lex" este anacronic, caci se poarta "banii jos ca să dau pedeapsa in jos" plimband dosarele (plimbarea ii extenuiaza) pana la prescriere!
13
4

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436