REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
22.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Doi șoferi conduceau haotic, în timp ce pasagerii se certau ieșiți pe geamurile mașinilor. Video

Doi șoferi conduceau haotic, în timp ce pasagerii se certau ieșiți pe geamurile mașinilor. Video

A.F. 30 iulie 2024 | 20:38 836

Doi tineri şoferi din judeţul Suceava au primit amenzi în valoare totală de aproape 4.000 de lei, după ce au pus în pericol siguranţa circulaţiei, în timpul unei altercaţii în trafic. Cei doi au condus haotic, schimbând brusc şi fără semnalizare benzile de circulaţie, în timp ce doi pasageri, ieşiţi pe geamurile autoturismelor, se certau şi aruncau unul în altul cu apă.

Doi soferi conduceau haotic, in timp ce pasagerii se certau iesiti pe geamurile masinilor. Videopasagerii care se certau, ieșiți pe geamurile mașinilor

Imaginile au fost  filmate de un alt participant la trafic pe un drum naţional, într-o zonă comercială din municipiul Suceava, la intrarea în oraş, în locul cunoscut drept ”Zidul morţii”. Filmul în care se vede cum cei doi şoferi se şicanează, a fost postat online.  

„La data de 28.07.2024 pe o reţea de socializare a fost distribuit un clip video surprinzând două autoturisme, care se deplasau pe str. Humorului, din direcţia DN 17 către bd. Academician Vasile Grecu, ambii conducători auto adoptând comportamente agresive în trafic, prin circulaţia la o distanţă foarte redusă faţă de alte autoturisme de natură a intimida ceilalţi participanţi la trafic. S-a procedat la identificarea ambilor conducători auto fiind invitaţi la sediul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier în vederea clarificării situaţiei de fapt şi dispunerii măsurilor sancţionatorii”, informează, marţi, oficialii Poliţiei Suceava.  

Aceştia precizează că „gesturile şoferilor care au încălcat legislaţia rutieră au produs indignarea celorlalţi participanţi la trafic, generând totodată şi un risc rutier sporit”.  

Unul dintre cei doi şoferi implicaţi este un tânăr de 24 ani, din satul Corocăieşti, comuna Vereşti, care a fost amendat cu 1.650 lei şi a rămas fără permisul de conducere.  Al doilea şofer implicat în altercaţie are 20 ani, este domiciliat în satul Bursuceni, comuna Vereşti, acesta fiind sancţionat cu amenzi în cuantum de 2.145 lei, dar şi cu reţinerea permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare al vehiculului, relatează news.ro.

„Facem încă o dată apel la toţi participanţii la trafic să respecte legislaţia rutieră. Mulţumim totodată reprezentanţilor mass-media şi tuturor cetăţenilor care aduc în atenţia noastră astfel de derapaje comportamentale pentru a putea aplica prevederile legale şi a spori astfel gradul de siguranţă rutieră”, este mesajul poliţiştilor care i-au identificat şi sancţionat pe cei doi în baza imaginilor postate online, citează digi24.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M0ld0vean prostan cu Opel
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513