REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Doi soți au rupt cu bătaia un vecin, pentru că i-a acuzat de furt

Doi soți au rupt cu bătaia un vecin, pentru că i-a acuzat de furt

Replica API 20 aprilie 2022 | 01:28 1053

Pavel Gavrilă a fost condamnați la 1 an de închisoare, în regim de detenție, iar Elena Gavrilă, soția sa, la jumătate de an de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violenţe. Sentința a fost dată de Judecătoria Hârșova, pe 24 martie 2022 și nu este definitivă. Cei doi sunt acuzați că au bătut un bărbat, I.P., lovindu-l pe aceasta cu pumnii în zona feţei, piciorului drept, stomacului și bazinului. Mai mult decât atât, Pavel Gavrilă l-a lovit și cu un par pe I.P. Întreg conflictul ar fi plecat de la niște acuzații de furt pe care victima le-a făcut inculpatului.

Potrivit anchetei, victima a fost chemată la propriul domiciliu deoarece inculpatul încerca să îi forțeze poarta de la intrare. Pentru că inculpatul îl tot striga, victima a ieșit la poartă, moment în care Pavel Gavrilă l-a lovit cu un par peste gură, lovitură în urma căreia a căzut la sol. După ce l-a lovit, inculpatul a fugit înspre casa lui şi, de la distanţă, a aruncat cu o piatră asupra sa lovindu-l în zona stomacului. Apoi, inculpatul și-a îndemnat soția să ia parul de jos şi să-l lovească, lucru pe care aceasta l-a şi făcut, lovindu-l cu acea bâtă în cap şi la corp, în repetate rânduri până şi-a pierdut cunoştinţa. Victima a mai declarat că, în timp ce se afla căzut, a auzit pe Pavel Gavrilă strigând la copilul său minor să aducă un cuțit şi, de frică, s-a ridicat şi cu greu s-a deplasat la locuința lui de unde a sesizat poliția. La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, dar şi un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale, aceasta refuzând spitalizarea.

Instanța a constatat că Pavel Gavrilă a suferit opt condamnări, atât pentru infracţiuni contra patrimoniului, cât şi pentru infracţiuni de genul celei pentru care a fost trimis în judecată în prezenta cauză. Ultima condamnare a inculpatului este cea la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni închisoare, cu executare în regim de detenţie, aplicată prin sentinţa penală pronunţată de Judecătoria Tulcea. A fost arestat la 22.09.2013 şi liberat condiţionat la 03.12.2015 cu un rest neexecutat de 49 zile închisoare, durata pedepsei fiind împlinită până la data comiterii faptei deduse judecăţii. Acesta va executa pedeapsa de 1 an de închisoare în detenție. În privința Elenei Gavrilă, aceasta a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare. Sentința a fost dată pe 24 martie 2022 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar 1 an!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436