REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doi soți și fiul lor au murit într-o piscină gonflabilă din curtea casei

Doi soți și fiul lor au murit într-o piscină gonflabilă din curtea casei

Mariana MURAT 20 iunie 2024 | 13:13 2146

Doi soți din Cluj și fiul lor au murit în împrejurări neclare, într-o piscină gonflabilă din curtea casei. Anchetatorii iau în calcul varianta electrocutării, din cauza unui sistem improvizat. Parinții disperați ar fi încercat să-și salveze fiul, dar s-au prăpădit și ei.

Doi soti si fiul lor au murit intr-o piscina gonflabila din curtea casei

Ovidiu Mureșan, în vârstă de 46 de ani, fost director de bancă, era economist, nu era căsătorit și nu avea copii. Acesta locuia alături de părinții săi, Vasile, de 76 de ani, și Lenuța, de 74 de ani. Toți trei și-ar fi găsit sfârșitul într-un mod cumplit. S-au electrocutat, rând pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate.

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când, se pare, un fir s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui ar fi sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Martor la scene a fost tatăl de 76 de ani, ultimul care a încercat să-și scoată de acolo familia. A murit, însă, și el.

Un apropiat care a văzut că nu îi răspund la telefon a cerut ajutor la 112. Când au ajuns la fața locului, polițiștii i-au găsit pe cei trei îmbrăcați în costume de baie, fără viață, lângă o piscina gonflabilă. Familia locuia într-o casă de la marginea orașului, în zona Coloniei Sopor, lângă o pădure.

În acest caz a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă. Procurorii trebuie să stabilească ce s-a petrecut în curtea casei, însă au o misiune dificilă pentru că locuința este într-o zonă izolată și nu sunt martori, conform știrileprotv.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
1
costa o siguranta care sare daca-ti bagi degetele-n priza. Nici sa te sinucizi nu poti.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016