REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi soți, spulberați pe trecerea de pietoni: femeia, care era însărcinată, a pierdut copilul

Doi soți, spulberați pe trecerea de pietoni: femeia, care era însărcinată, a pierdut copilul

Mirela PASCAL 10 noiembrie 2023 | 10:47 4332

Un accident rutier produs în Galați, a avut urmări tragice pentru o familie de refugiați ucraineni. O femeie, însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina după ce a fost lovită de o mașină, alături de soțul ei, pe trecerea de pietoni.

Doi soti, spulberati pe trecerea de pietoni: femeia, care era insarcinata, a pierdut copilul grav accident, pe trecerea de pietoni

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 19 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Roșiori către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric.

Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare.

Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vino prietene acasa la razboi. Lasa femeia romanilor, ca au ei grija de ea.
1
1
Strigat de disperare ....politia ,vizionati camerele din zona trecerii intersectie bd.Tomis cu N.Iorga ,cea din fata bisericii Sf.Arhangheli Mihail si Gavril ,azi in jur de 12.20 a trecut o masina ca fulgerul ,cu viteza de cel putin 120 km/h ,pe culoarea verde prin fața pietonilor punand viata in pericol grupului de pietoni care s-au oprit la limita sa nu-i spulbere Vizionati camerele si puneti catuse drogatului sau bolnavului ca este un mare pericol.Dati o amenda mare sa nu o poataăplati ,puneti sechestru pe masina ,faceti-l pieton pe viata Viteza a fost prea mare sa se distinga marca ,dar uitati-va pe cameră sa fi fost volskvagen golf de culoare gri.
10
0
La noi sunt doua categorii. Una în care când sunt pe trecere de pietoni sunt ca în baie și nu te uiți. Ești rege! A doua categorie sunt cetățenii care se grăbesc sa pună piciorul pe trecere iar ulterior, încetinesc, opresc, vorbesc la telefon. În ciuda...... bananei cum se zice. Dar, acestia au un numitor comun sunt bastinasi! Adică te poți aștepta la orice.
1
5
Cat de p***t sa fi sa te loveasca o masina in 2023 ? Da, chiar pe trecerea de pietoni. Oare de ce nu erau la munca ?
1
9
Aici nu este vorba ca oameni ashtia sunt Ukraineeni,in alta zi pe o alta trecere de pietoni poate sa fie lovita mama,tata sau copilul tau,dar p***t din nashtere cum eshti ai pus botul la faptul ca fitzuica "replica"a subliniat ca cei lovitzi pe trecere erau ukraineeni de parca asta ar conta.
7
2
Slava pe trecere!
3
7
In loc sa bage-n rushi, pe front, a bagat in femeie. Slava.
4
10
Pentru Popescu Ion. Si pentru ca sa itzi dai seama cat de idiotzi sunt shoferi ashtia vitezomani ei declara dupa producerea accidentului pe trecerea de pietoni ca ei nu au avut decat 50 de Km la ora ei considerand ca au circulat cu viteza legala,adica ashtia nici nu stiu ca la trecerea de pietoni nu este ca in localitate unde viteza maxima admisa este 50 la ora.
9
0
avem siguranta pe trecerea de pietoni cu bolnavii psihic in trafic ?
10
1
Pacat, au fugit de razboi ca sa i omoare animalele noastre. E sport national in Romania, toti dobitocii accelereaza cand vad o trecere de pietoni in loc sa reduca viteza la 30 km/h asa cum SCRIE IN LEGiSLATIE.
22
2
Of...iar în tinar de 19 ani.....tineri viitoru țări
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510