REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren

Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren

Virgil STOIAN 27 ianuarie 2024 | 10:15 994

Un băiat şi o fată au murit  în localitatea băcăuană Dofteana, după ce un tren cu călători a lovit în plin maşina în care se aflau.

Doi tineri au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in plin de un trenImagini de la accident

Un grav accident s-a petrecut vineri după-amiază în localitatea băcăuană Dofteana. Un tren în care se aflau 30 de călători a lovit în plin o maşină al cărei şofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure.
Victimele aveau 28 şi 26 de ani

ISU Bacău a intervenit în comuna Dofteana, în urma unui apel primit la numărul unic de urgenţă 112 care anunţa faptul că o maşină a fost lovită de tren. Două persoane din autoturism au rămas încarcerate şi au fost scoase de salvatori în stare de inconştienţă, fiind predate medicilor. Ulterior, a fost declarat deceseul acestora.

“La locul indicat acţionează o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ. În urma accidentului au rezultat două victime încarcerate. Acestea au fost descarcerate de echipajele de intervenţie, fiind predate echipajelor SAJ inconştiente, cu multiple traumatisme”, a transmis ISU Bacău.

Ema Tereș, purtător de cuvânt ISU Bacău, a revenit apoi cu informaţii, precizând: „Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul a două persoane, respectiv una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani)”.

Pompierii au mai precizat că în tren se aflau 30 de călători, niciunul dintre ei nu a fost rănit, însă traficul feroviar a fost blocat. În continuare se lucrează pentru degajarea autoturismului de pe şine şi reluarea traficului.

În urmă pe două luni, tot la o trecere de nivel cu calea ferată, o maşină a fost lovită de două trenuri la Poiana Ţapului, în judeţul Braşov, circulaţia pe Magistala 300 fiind blocată pentru mai bine de două ore.

Martorii spun că autoturismul lovit de tren ar fi oprit regulamentar la barieră, însă o altă mașină ar fi izbit vehiculul din spate și l-a împins pe șinele de cale ferată, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
0
i-a impins ar trebui sa faca ani grei de puscarie de la 25 in sus dar cu legile si judecatorii nostri nu are nici un stres scapa ieftin cu putin noroc si fara puscarie
2
1
Poiana Țapului în județul Brașov?repuulica prin necalificații săi fac o nouă reorganizare teritorială.stiam ca este între Sinaia și Bușteni,mai exact un cartier ce aparține de Bușteni din județul Prahova
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016