REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
31.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Doi tineri fac pe scamatorii pe trecerile de pietoni din Constanța! Video

Doi tineri fac pe scamatorii pe trecerile de pietoni din Constanța! Video

Replica API 18 iunie 2022 | 00:00 11639

Trăim într-un ritm alert, iar, dacă nu ținem pasul, riscăm să ni se pară că nu ne mai regăsim în tot ceea ce se întâmplă în jur. De dată recentă, doi tineri s-au apucat să facă “giumbușlucuri” pe trecerile de pietoni din Constanța. Că o fi fost o provocare de onorat, pur și simplu un spectacol sau un alt mod de a face bani, ei știu.

Potrivit martorilor, cei doi tineri au fost surprinși în mai multe zone din Constanța. La Casa de Cultură, în Tomis III, dar și în zona cunoscută ca ICIL.

După cum se poate observa în imagini, cei doi s-au poziționat pe trecerea pentru pietoni din zona ICIL, când mașinile erau oprite la semafor, și s-au apucat de prestat un... act artistic. Oamenii au precizat că, probabil, fac reclamă la vreun circ, pe când alții au crezut că e un alt mod de a cerși.

“Părea totuși artiști ceva. Poate că așa fac bani, e un alt mod. Nu cerșesc, pentru că prestează un act artistic. Sau poate au venit cu circul și fac reclamă. Cine știe. Cert e că i-am mai văzut și la Casa de Cultură”, a spus, pentru Replica, o persoană.

Așa cum e specificat mai sus, alte persoane au crezut că sunt puși pe onorat provocări pe internet.

“Cred că sunt cu Tik Tok-ul ăla. Fac provocări din alea poate. Am mai văzut prin oraș pe unii care-și turnau lapte pe mașină și se filmau, alții se luau de oameni... Ăștia nu se filmau, dar poate aveau pe cineva care-i filma de la distanță. Nu știu, zic și eu. Sau poate fac doar spectacol, ei știu”, a spus o altă persoană, în timp ce o vârsrnică a afirmat: “Doar la Constanța e posibil așa ceva”.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa invatam sa fim altfel decat tristii oameni de se trezesc si isi au aceiasi rutina zilnica de a se ingriji , merge la munca , si dormit , sta. Si facem inconstienti niste persoane care ne-ar putea crea o mica carisma si o diferenta pozitiva fata de alte persoane. Noi romanii stim doar sa judecam , jalnic din partea voastra , replica. Traim alte vremuri si evoluam in mod accelerat.
0
0
Orasenii din Ctaau ceea ce merita de la PeSiDe, makaedoni si interlopi..multa mwie
0
0
CERSETORI!!! Astia si cainii maidanezi se pare ca nu dispar niciodata din oras... Te ataca pe unde te prind
0
0
E un al nod de a cere bani pt ca dupa actul "artistic" isi cer bani ..De ce nu se amgajeaza ..e greu sa te supui unor reguli mai bine ca in tiganie
2
0
Uitati-va bine ...sunt niste r***i nenorociti !
0
0
chitac e cel mai s**b primar pe care l a avut constanta vreodata.
0
0
Bine le spui .
0
0
asa si? M**e chitac. Un primar p*****l un j***s arogant. O scarba imputita. Un oras dupa chipul lui.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513