REPLICA ONLINE CONSTANTA

18° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Doi tineri, unul student la Medicină, în Constanța, abandonați în câmp de un șofer agresiv de pe Bolt

Doi tineri, unul student la Medicină, în Constanța, abandonați în câmp de un șofer agresiv de pe Bolt

Bianca NEDELCU 6 aprilie 2024 | 00:00 44801

Într-o lume conectată prin aplicații mobile și servicii instant, ne așteptăm la confort, siguranță și soluții rapide la problemele noastre zilnice. Cu toate acestea, un incident recent petrecut în Constanța scoate în evidență vulnerabilitățile sistemului și nevoia acută de reguli și măsuri de protecție mai stricte pentru consumatori. Cum ar fi să te trezești lăsat în mijlocul câmpului de un șofer Bolt „puțin” recalcitrant? Și, mai mult de atât, să nu găsești nicio rezolvare concretă a situației? Este o întâmplare experimentată de doi tineri în decursul zilei de joi, 4 aprilie.

Doi tineri, unul student la Medicina, in Constanta, abandonati in camp de un sofer agresiv de pe Bolt

O studentă din cadrul Facultății de Medicină de la Universitatea Ovidius din Constanța și logodnicul său au trăit o experiență descurajantă cu un șofer al platformei de transport Bolt. După ce au comandat o cursă și au observat că șoferul nu respectă traseul GPS stabilit, situația a degenerat rapid. În loc de o discuție constructivă sau o corectare a traseului, șoferul a ales o abordare agresivă, culminând cu decizia nejustificată de a-i abandona pe cei doi în mijlocul unui câmp, departe de destinația lor. Eforturile de a adresa problema companiei Bolt prin intermediul aplicației și al altor canale de comunicare s-au dovedit a fi fără răspuns concret ori soluționare satisfăcătoare. ” În cursul zilei de ieri, 04.04.2024, logodnicul meu a comandat o cursă cu punct de plecare de la spitalul de Pneumoftiziologie Palazu Mare, Constanța si destinația la Ovidius Clinical Hospital, Ovidiu, Constanța. Conducătorul auto s-a abătut de la traseul indicat de GPS, mai exact nu a întors la singurul sens giratoriu care ne ducea către destinație, iar în momentul în care am semnalat acest aspect într-un mod cât se poate de civilizat, dânsul ni s-a adresat foarte agresiv acuzându-ne că noi suntem de vină pentru acest lucru, trebuia să spunem de la bun început unde vrem să ajungem. Logodnicul meu i-a explicat domnului șofer în același mod civilizat că locația era corect introdusă, traseul era indicat corect pe tableta dansului și ca nu a considerat că era necesar să oferim și indicații verbale pentru a ajunge la destinație. În acel moment, soferul a oprit brusc mașina în mijlocul DN și pe un ton agresiv ne-a impus să coborâm în acel moment, în acel loc... Pentru a evita orice pericol, ne-am supus indicației conducătorului auto... Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului național 202. Fiind din nou expuși la alte pericole, aflându-ne pe un drum național, neexistând un spațiu destinat pietonilor și unde mașinile circula cu o viteza de 100 km/h. Inițial am contactat poliția locală cu speranța că aceasta ne poate ajuta și sancționa comportamentul șoferului.”, ne-a declarat studenta.

”Am trimis mesaje de ajutor pe aplicația Bolt”

Am trimis mesaje de ajutor pe aplicația Bolt, dar nu am primit niciun răspuns. La aproximativ 12 ore după acest incident și o sumedenie de mesaje trimise către compania Bolt, atât prin aplicație, cât și prin e-mail, ni s-a transmis pur și simplu că banii pe cursă nu ii vom primi înapoi și că șoferul va fi sancționat. Menționez faptul că aceste discuții au avut loc cu roboții aplicației și nu cu un reprezentant fizic al platformei Bolt. În aceste mașini se pot urca copii, femei gravide, bătrâni care pot ajunge și ei să fie lăsați în mijlocul câmpului pentru simplul fapt că semnalează incorectitudinea prestării serviciului. Compania Bolt nu oferă absolut nicio siguranță pentru pasager, nu își asumă eventualele incidente. Șoferul poate face absolut orice în acel moment fără să fie tras la răspundere.”, a declarat tânăra păgubită, pentru Replica. Totodată, aceasta menționează că au contactat inclusiv poliția locală, în ideea că poate așa s-ar găsi o rezolvare și că ar fi sancționat comportamentul șoferului: „Din păcate, aceștia nu pot face nimic în astfel de situații deoarece nu am fost agresați fizic, aparent neexistând nicio metodă profilactică pentru persoanele cu acest comportament potențial violent.

Poliția Locală, sesizată

Astfel, am procedat la contactarea unui reprezentant al Poliției Locale, pentru a ne confirma cele întâmplate. Ni s-a transmis că fapta există și că într-adevăr le-a fost semnalată de către cele două persoane păgubite: „Noi nu avem capacitatea necesară de a interveni în astfel de situații. Dacă ne-am fi aflat în ipoteza existenței vreunei forme de violență fizică, am fi putut cel mult să constatăm acest fapt, cazul urmând a fi preluat ulterior de organele abilitate din cadrul Poliției. Persoanele în cauză se pot adresa Protecției Consumatorului.

Doi tineri, unul student la Medicina, in Constanta, abandonati in camp de un sofer agresiv de pe Bolt

Acest incident ridică semne de întrebare serioase privind siguranța și protecția consumatorilor care utilizează servicii digitale pentru transport. Deși platformele digitale oferă conveniență și accesibilitate, ele vin și cu responsabilitatea de a asigura un mediu sigur pentru utilizatori. În acest context, se impune o discuție despre măsurile de siguranță implementate de aceste companii, despre procesele de verificare și monitorizare a șoferilor și despre mecanismele de răspuns în cazul incidentelor.

Problematica nu se limitează la o singură aplicație sau serviciu, ci este un apel la regândirea modului în care sunt structurate și reglementate aceste platforme. Este esențial să se asigure că toți șoferii care lucrează prin aceste platforme sunt verificați corespunzător, că există un canal de comunicare direct și eficient pentru reclamații și incidente și că sunt luate măsuri imediate pentru protecția consumatorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meritați orice cuvânt urat spus pe care vi-l adresează orice doctor, pentru ca la rândul vostru și voi aruncați cu c****t în oameni, meritați sa fiți luați în derâdere și batjocoriți exact cum faceți și voi acum. Asa ca data viitoare când va mai minunați de ce sunt medicii cum sunt asa rai cu oamenii, mai întâi uitați va la leprele ca voi. Voi sa aruncați cu c****t și ei sa fie sfintisori. Nu meritați nici cât negrul de sub unghie. Oferiți empatie și după o sa primiți și voi. Sa va fie rușine, oameni ordinari.
1
1
O sa spuneți acum ca și taxi are aplicație. Am pățit și eu odată cu aceasta minunata aplicație de taxi ca dădeam comanda și îmi arata punctul de plecare pe strada opusa. Nu va spun ce m-a spurcat șoferul de taxi pentru o chestie la care nu eram eu vinovata. Asa ca nici voi șoferii de taxi nu sunteți niște sfintisori. Și voi aveți același tupeu scârbos ca toți șoferii. Ma mai minunez de faptul ca sunt oameni în aceste comentarii care nici 8 clase nu au terminate dar comentează niște oameni care fac 12 ani de școală doar în facultate, nu mai punem la socoteala și liceul școală generala etc. Acești studenți o sa va fie doctori într o zi și o sa vreți empatie de la ei. Dar voie ce empatie oferiți?
1
0
Domnule taximetrist, nimeni nu a aruncat cu nimic în taximetriști, este o tara libera unde poți alege orice mijloc de transport vrei tu, ideea este sa fii în siguranță indiferent în ce mașina te urci fie ca e taxi sau bolt. A prins boltul mai mult la oameni pentru ca poți da comanda prin aplicație și poți plăti cu cardul. La taxi nu poți plăti cu cardul prin aplicație și nu tot timpul oamenii umbla cu bani în buzunar, mai ales studenții care pleacă la 8 dimineata și se întorc la 8 seara. Înțeleg ca sunteți fun club taxi și ii pupati în c*r, dar sa spuneți ca asa meritau tinerii doar pentru ca au ales taxi sa va fie rușine. Îmi doresc sa nu pățească nimeni ce au pățit acești studenți.
0
0
De ce ștergeți comentariile ?
0
0
Așa vă trebuie !!! , circulați cu Uber și Bolt că poate data viitoare mai primiți și bătaie dacă aveți curajul să-i spuneți șoferului că nu e bine traseul !!! trimiteți-vă copii și soțiile cu ei că sunt în siguranță !!! că taximetriștii autorizați ați spus că sunt niște golani , așa măcar se vede cine este autorizat și cine este golan !!! Râdeți de taximetriști că au rămas fără clienți din cauza UBER și BOLT , ați dat cu piciorul în companiile de taxi din r*mânia , ați scuipat taximetriștii care plătesc taxe și impozite Bugetului țării !!!!!!!!! Dumnezeu , nu bate cu bota !!!!!!
2
3
Dragilor, sunteți o nație de p****i cu toții și sa va dea Dumnezeu lumina,am văzut aici idioții ,,experti" în gramatica, nesimțiți, ignoranți, și multe alte caricaturi rupte din operele lui Caragiale. Pentru cei care râdeți de cei doi studenți și ii numiți ,,copii", sunteți niște ignoranți jalnici. Completați voi 4 ani de studii superioare și alergați după experienta, și după comentați. Un lucri îl aveți toți în comun, sunteți niște oameni jalnici cu niște vieți jalnice ce sunt mediocrii doar din cauza alegerilor proprii. Gunoiul sta pe strada ca nu are de ales, majoritatea celor de aici sunteți niște scursuri ordinare care nu sunt demne nici de jegul de sub unghii. Dacă citești asta, sper sa îți găsești fericirea și fa ceva contructiv pentru tine și pentru cei dragi. Multă sănăt**e!
2
0
Domnule Cristian. Acel copil despre care vorbește domnul Slavescu cu siguranță este student deci major. Nimeni nu își trimite copilul la liceu sau școală generala în alt oraș. Din moment ce copilul se întorcea din Constanța acasă la București este clar faptul ca este student în Constanța. Oricum șoferii de la Bolt sunt niște nenorociți, nu toți dar majoritatea da. Oricine poate sa se inscrie ca șofer pe aceea platforma, orice psihopat sau criminal, nu li se fac teste psihologice anuale asa cum ar fi normal, nu li se cere socoteala cu nimic. Nu au nici măcar contact cu firma Bolt, tot prin roboti vorbesc și ei. De asta își permit sa facă măgarii. Ar trebui reclamați mai des și firma Bolt sa fie desființată.
0
0
Pentru domnul Slăvescu...copilul (dacă este minor ) NU are voie să urce în mașină de RS daca nu este însoțit de cineva major ,dacă a mai folosit metoda asta înseamnă că acel șofer nu a respectat legea . Se mai practică metoda cu părintele care comandă cursă să-i ia copilul de la școală Asta poate este motivul pentru care nu a fost primit în mașină
0
1
Ala a fost taximetrist trecut la Bolt, naravu' din fire...
3
3
Este posibil să fie altă situație reală,in general sunt foarte mulți clienți care nici în transportul public nu au ce căuta. Vă știți foarte multi din voi ce pretenții aveți pentru 10-16 lei ,cum urcați ca nesimțiți câte trei pe aceiași ușă,fumați fără să întrebați dacă este voie, urcați cu rucsacul in spate de smulgeți chederul de la ușă,tratați șoferul ca pe ultimul om,etc .(nu mai zic de aia care vomită ori lasă copii să-și șteargă picioarele pe scaunele din față) Încărcați taxiurile ,aia chiar au dreptate când vă mai trag și un șut în fund . Este o vorbă : să te ferești de săracul care a dat de 2-3 lei că ăla e cel mai pretențios Nici șoferii (unii) nu sunt ușa de biserică. E bine totuși să înțeleagă unii, că cei care fac RS nu sunt angajații platformelor.
5
4
Saraci copii care sunt ghiftuiti de șpeiș , nu mai stiau unde plm sta .
2
5
Asta care a scris articolul este taximetrist categoric
12
6
Da ce va făcut copii astia domnle? Cred ca am găsit șoferul. Da o tura pana la psihiatrie ca nu e departe
5
3
Bine va facut
3
10
Lasă că sunt buni toți taximetriștii pensionari care scuipa in palma sa nu le alunece volanul,care se spala când da Dumnezeu putina ploaie că altfel fac economie la apa câteva saptamani
3
12
Plus ca dacă cursa a fost plătită cu cardul la început șoferul nu mai are voie sa ceara bani în plus clienților. Asa ca orice manevra de a "ciupi" ceva este spre dezavantajul lui și consumarea benzinei degeaba. Singura greșeală a studenților este ca s-au născut în aceasta tara unde aparent sunt comentați ca sunt studenți și ca vor sa învețe:)))) Probabil domnul Cristian este un PSD-ist înflăcărat și ii este puțin frica de copii care au mintea deschisa și care vad mizeriile din aceasta tara. Cu cât înveți mai mult cu atât ești mai deștept și nu te mituieste orice faina data la coltul străzii pentru a-ți cumpăra votul. Dar stați liniștit domnul Cristian ca tot aceeași hoți o sa fie la conducere nu va faceți griji. Și nu va faceți griji ca acești copii în încercarea lor disperata de a schimba ceva în aceasta tara, și-au luat destule palme și jigniri de la oameni ca dumneavoastră.
7
2
Niște nesimțiți ăștia de la Bolt. De Pastele catolic copilul meu care venise acasa de la București a comandat o cursă din centru până la gara din Constata pentru a se întoarce cu trenul la București. După vreo 20 de minute de așteptare am contactat telefonic pentru că ar fi pierdut trenul și ni s-a spus că de fapt comanda a fost anulată. Fără motivație și fără să ne informeze. Niște jeguri ordinare ăștia de la Bolt dar își permit orice într-o țară unde nu ai cui să te plângi.
11
5
Pe drumul de la Palazu către OCH nu poți merge decât cu mașina, nu poți merge pe jos și nici nu exista treceri de pietoni. Trebuie sa întorci la sensul giratoriu care se afla înaintea întrării în localitatea Ovidiu. Dacă ai ratat drumul te duci frumos pana în localitatea Ovidiu și întorci. Dar se pierde foarte mult timp și benzina tot spre nemulțumirea șoferului. Plus ca studenții poate aveau curs sau stagiu la ora fixa la care trebuiau sa ajungă. Dacă ești obosit și ai ratat giratoriul duci pasagerii la destinație nu te răzbuni pe ei și ii lași în câmp. Nu este vina lor ca ai fost tu neatent. Și ca pasager ai tot dreptul sa atenționezi șoferul ca a greșit drumul. În ziua de astăzi nu știi ce intenții are fiecare. Dacă șoferul voia sa ii ducă altundeva. Câte cazuri din astea nu s-au întâmplat.
11
0
Nespalatule care ești. Tu faci economie de apa ca să nu-ți vina întreținerea mare. Cât trebuiau tinerii sa dea pe o cursa? 100 de lei? Sunt studenți nu au bani. Normal ca vrei sa plătești cât mai puțin pe o cursa, mai ales dacă ai de făcut același traseu în fiecare zi. Pe drumul ala nu poți merge pe jos. Idiotule
6
4
Frustrarea șoferului ca ia o cursă de 12 lei poate si platita cu cardul de la mama dracu tot spre mama dracu dar pe partea cealaltă, fiind necesara o intoarcere la un sesns giratoriu după ce ai traversat orașul cu 20 la oră, combinată cu senzatia pe care o au majoritatea clientilor ca bolt e soluție la orice, a dus la neintelegere. Cred ca soferul a vrut sa mai ciupa vreo 2 , 3 lei intorcand la urmatorul giratoriu sau poate doar din oboseala, neatentie iar "lu' studenții " (peste 500000 studenții inscrisi anual in romania, si 80000 de doctorate) nu le-a plăcut că 15 lei e mult... mergeti cu caravana sărăciei atunci sau pe jos
7
13
Pentru ca sunt tineri și au avut curajul sa spună ce s-a întâmplat, bravo lor. Mulți nu au curaj. Asta e și problema. Lumea tace si nu se întâmplă nimic. Trecem peste, uitam ce s-a întâmplat pentru ca asta e și fiecare își face propria lege în tara asta. Cazul este strigător la cer. Sa întâmpini astfel de situații și nimeni sa nu îți ia apărarea. Dar ce pretenții sa avem de la autorități când noi între noi ne lovim. Toată lumea sare în capul tinerilor. Trebuia sa stea în mașină poate își și primeau un pumn, dar oricum și atunci tot vina lor era nu?... Apărăm criminalii și violatorii. Întotdeauna este vina victimei. De asta lumea tace. Rușine!!!
12
5
Poate o fi cum spune fata ... Poate nu. Dar nu vad de ce un caz (unu!) ajunge articol de presă când zeci, poate sute de cazuri de agresiuni ale taximetriștilor se întâmplă zilnic, peste tot in țară. Sunt însă absolut de acord cu responsabilizarea legală a platformelor și obligativitatea lor de a asigura permanent un interlocutor uman. Eu am pățit cu faimosul BOOKING.COM. Rezervarea făcută și PLĂTITĂ prin ei nu a fost onorată și nu am putut nici măcar să-mi recuperez banii plătiți. Legal sunt părtași la furt și escrocherie dar ...
8
6
Astia care ii înjurați pe tineri, sunteți m****i șoferi de bolt. Sa va fie rușine jegoșilor. Va e frica ca va ia pâinea de la gura. Asa meritați. Dacă pățea asta mata sau fita sau sorta tot asa meritau? Șoferii p**ii ce ați ajuns și voi. Va put mașinile când urca oamenii în ele. Nespalatilor și jegoșilor. Cu ce erau obligații copii ăștia sa ia taxi. Ce vina au ei? Poți sa faci ce vrei tu. Cate treburi nu sau întamplat și cu șoferii de taxi și au scăpat basma curata. Vorbiți fără sa gândiți. Tâmpiților
10
8
Ăștia sunt taximetriști
6
4
Asa e când împarți costurile că doar de aia a apărut aplicația !!?)sa vorbească cu robotul)))
3
7
Așa e cu injinerii un Taxi civilizat nu lua?? își merită soarta!!!
6
19
Anal sa va rupem
2
11
Mue la pasagerii jegosi
4
17
Taximetristii care miros a Malizia si cand deschid gura a c***t:)))
6
9
Slugile bolt Uber adevărați idioți congenitali. Au capete de rama Niște lepre cu doua clase. Slugalai care fac bani murdari fără sa plătească taxe. Jeguri ordinare și scavi imputiti
11
17
Vad O Nație de Romanii p****i și p******i care își vând Țara la Primul Colt. Ce P...a mea treaba au taximetristi sa stea sa scrie despre Slugile de la Ubar și bolt. Să-mi Bag P..A în toată RASA SI NATIA VOASTRA DE ROMANI DE NATIE DE BULANGI VANZATORII
11
10
Profilactic este sinonim cu preventiv. Metoda profilactica adică metoda de preventie pentru a preveni anumite întâmplări neplăcute, cum a fost în acest caz. Poate dumneavoastră ar trebui sa mai cititi puțin limba romana. Folosești tratament profilactic ca să previni apariția anumitor boli, nu pentru a le eradica.
6
0
Bn va făcut ca sunteți mai în siguranță cu iei luările P.. A IN GURA LA BOLT SI UBER
9
11
Metoda profilactica: dacă ești student la medicină ar trebui sa stii sa vorbești corect limba țării în care locuiești: doar daca ar fi un tratament profilactic care ar putea eradica Bolt, ar putea fi ok, dar în rest???? Macar ziariștii de cacao ar trebui s aincete puțin limba romana, nu doar sa copie mesaje de pe rețelele de socializare. Teoretic nu sunt prostii cei ce scriu, ci poate cei ce pierd timpul sa citească niste articole de cacao
7
7
Știi tu ca sunt aberații de taximetrist. Vai de capul tău ești. Nu au ce face taximetriștii decât sa trimită anunțuri la ziarul r*****a și să-i plătească sa posteze știri false. Taximetriștii au destui clienți în continuare. Mare ți-e gradina Doamne.
5
7
Trebuie si ridesharingul reglementat sa ai unde sa poti vorbi cu cineva la telefon, limitati etc!
10
2
La Uber la sectiunea de suport din aplicatie avea optiuni sa analizeze cursa daca nu esti multumit, de ex nu vine soferul, si foloseste datele gps ale tale si ale masinii ca sa determine daca a fost corecta cursa. Daca te lasa in camp, se vede ca locatia ta nu mai coincide cu cea a masinii dupa ce te-ai dat jos, si poate sa iti dea banii inapoi. La Uber, cand nu a venit masina si folosea gps fake sa para ca e la locatia mea, mi-au returnat tariful de anulare dupa ce am dat cu optiunea de suport si a analizat cursa. Era automat totul, nu am vorbit cu nimeni.
7
1
Taximetriști, boltisti, uberisti, dacă nu vă convine plata, plecați dracului la munca adevărată, nu mai plângeți ca niște p***e, ca bagaje, traseu, etc, daca era munca grea nu era plin de baragladine, mai ales la taxi !
11
4
Robert samata ct 07 smt !
2
5
Teoria conspirației. De unde știți dumneavoastră ca nu au nr de înmatriculare și numele șoferului, poate nu au vrut neapărat sa l facă cunoscut pe șofer, ci doar povestea în sine. Oricum revista nu ar publica și numele șoferului cum nu a publicat nici numele acestor copii. Am mai găsit povestea aceasta și pe site ul revistei Ziua de Constanța, exact aceeași poveste și acolo sunt publicate și datele cursei. Căutați și acolo dacă nu credeți. Va place sa dați numai cu ura. De aceea e tara asta cum este. Nici oamenii nu se susțin între ei. Doar sa arunce cu mizerie în alții.
7
2
Articol cu direcție. Nu mai folosiți bolt uber, folosiți taxiul galben. De ce nu apare în articol nr de înmatriculare al autovehiculului și numele șoferului,date pe care pasagerul le primește când confirma cursa. Hai sa scriem de rău, sindicatul taximetristilor vegheaza
12
9
Clienții nu înțeleg că la rs sunt în primul rând amatori și nu ai cu cine vorbi dacă reclama,la taxi ai unde reclama și sigur șoferului nu i va fi bine, șoferul acela sigur era amator care habar nu avea cum să meargă după aplicație, folosiți taxiurile domnilor/ lor și nu mai contribuiți la externalizare banilor
10
10
Oameni buni Uber și bolt sunt niște aplicații de ridesharing adică un fel de autostop de ce aveți așteptări?Si la autostop dacă nu ii convine ceva te da jos și gata.Uber și bolt nu au sediu in r*mânia dacă pățiți ceva nu ai cum sa ii tragi la răspundere .
11
16
Nu numai la Bold sunt soferi țicniți.Intr-o dimineată m-am trezit mai târziu si am zis să iau un taxi din statia special amenajată ca să nu intârzii la servici dar de unde ...După ce m-am urcat in taxiu ,soferul un mos screlozat porneste ,se abate din drum ,ocoleste ,deja trecusera vreo 6 minite de plimbat in cerc prin cartier până când ,chiar putin speriată mi-am iesit din fire si am inceput sa-i fac teorie pe un ton nervos și ce să vezi mosu după 6 minute de tur de stradute mă lasa in acelasi loc din care am plecat și imi spune 10 lei cursa si dați-vă jos . .Atât mi-a trebuit ,stai i-am spus ca nu -i atat de simplu ...ia vă rog sa-mi spuneți dvs cum va numiti că se pare că m-ați confundat să ăa fac o reclamatie la protectia consumatorului dvs si firmei care v-a angajat .Asa ca mosu si-a revenit si m-a dus la destinatie ..și mi-a luat 15 lei asa cum costă cursa de obicei.
17
3
La uber la fel, la orice reclamatie ,cel mult primești un mesaj de la un robot, apoi ni te mai caută niciodată, mai ales dacă e de returnat garanția care ți-o retine de pe card.La protecția consumatorului mergi degeaba...
11
3
Ce legatura are domnu Adi. Tinerii au fost dați jos din mașină pentru ca i-a atras atenția șoferului ca nu o ia pe unde trebuie. Nu are nicio legătură cu ce spuneți dumneavoastră. Citiți articolul mai întâi și după va dați cu părerea.
8
4
Oo, da.. am patit si eu.. si am mai avut tot felul de inconveniente cu boltul.. la care s.a ajuns sa ma dau jos. E vorba ca toate zdrentele daca au o masina, ajung sa aca bolt.. e cea mai convenabila sursa de venit.. iar pentru asta.. trebuie sa ai o masina decenta. Multi ajung sa si.o cumpere special pentru asta.. si deaia devin recalcitranti.. tu odata ce ai bagat o masina pe treaba, ala e utilaj.. nu mai e bijuteria ta, ei asta nu inteleg.. si deaia ajunge sa.mi zica... Stai BA!! Tu ce faci?! Iti desch8zi berea la mine in "sufragerie"?!? Pai bai prietene! E sufrageria mea pana la destinatie!
7
21
Pentru o cursă de 15 lei unii îți pun stăpânire pe mașina , vor sa fumeze , vor muzica tare , stau cu genunchi pe bord , vin cu 300 de bagaje , nu va supărați , dar nu poți fi scla pentru 15-20 lei , nu le convine jos cu ei , Până la urmă este mașina mea !
8
28
Degeaba au numărul mașinii și numele șoferului, politia nu poate face nimic, alte organizații nu se ocupa pe diferite motive. Asta e r*mânia.
11
2
Cea mai mare parte a Boltistilor sunt foști taximetriști. Iar firmele sunt sunt extrem de "departe" de clienți.... Iar chestia cu pedeapsa e vrăjeală pură...
13
5
Padure fara uscaciuni nu exista. Insa...sunt rezervata in privinta reactiei Bolt, intrucat eu ( utilizator Bolt ) am experimentat o situatie asemanatoare cu un sofer obraznic. Reactia celor de la companie a fost rapida si m-a multumit. Am trimis plangerea folosindu-ma de aplicatie, am primt raspunsul tot prin aplicatie. Sincer, regret că cei doi tineri au fost implicati in asa ceva. Daca intamplarea a fost in realitate asa cum au prezentat-o dansii, atunci îi sfatuiesc ( tinand cont că aplicatia ofera detalii despre cursa, sofer, numar de inmatriculare etc ) sa nu lase lucrurile asa. Domnisoara si prienetul ei stie exact care a fost adevarul....
10
4
Probabil era un fost taximetrist. Zilele trecute am comandat un Bolt și la descriere îmi spunea Dacia Logan Alb, dar când a venit mașina avea urmele galbene de la taxiu. Șoferul a fost politicos, nu am ce să-i reproșez și respectat și traseul. Dar a făcut o manevra a la taximetriști : cu centura de siguranță dată prin spatele său
11
5
Tot e bine că v au răspuns,eu am sesizat că mașina nu a venit la locația unde eram ci în pasajul subteran,nu avea bani potriviți să plătească parcarea,a întârziat până a schimbat banii,iar eu am platit in plus 14 lei pentru staționare.Am cerut banii înapoi,dar firma nu mi a răspuns nici in ziua de azi.
12
2
Diferenta e ca un taximetrist i-ar fi luat si la niste pumni
16
16
Deci înțeleg din articol ca firma Bolt este vinovată pentru comportamentul unui colaborator al platformei ,nici măcar angajat si ca este o chestie care se tot întâmplă:)) doresc sa puneti #ad la acest articol pt ca pare ca v a dat vreo firma de taxi 50 de lei sa l scrieți in modul acesta
12
14
Asa va trebuie fomistilor, doi lei platiti, servicii de doi lei primiti. Va dau in carduri ca van dam in filme cand va dati jos si nu opresc cursa si ma mai plimb cateva zeci de km. La bolt va raspunde AI ! Asa e cu tehnologia :))))
10
15
Era taximetrist
11
9
Ce să facă amărâții aia de la Poliția locală? Ăia sunt buni numai de paznici.
19
4
Nu spun că nu este posibil, dar daca eram clientul acelui șofer, adăugam in comentariul meu numărul mașinii și numele șoferului, informații pe care clienții le primesc de la Bolt atunci când fac o comandă. Am căutat să verific informația și din alte surse și n-am găsit, așa că nu cred in totalitate că este un adevăr. Dacă într-adevăr așa s-a întâmplat, atunci acel șofer trebuie exclus din rândurile celor ce fac cinste transportului alternativ.
12
4
Gata ați găsit reportajul vieții.De multe ori drumul ales de aplicație nu corespunde cu traseul pe care acest clienți experți în toate, care stau în spate și îl urmăresc pe telefonul lor.Este adevărat, nu sint de acord cu reacția șoferului dar întotdeauna exista o cale de mijloc, o rezolvare.
6
12
culmea e ca recalcitrantul e roman, indieenii sunt calmi pt ca n au tupeul romanilor, sunt intr o tara straina, sunt foarte calmi, ai mancat si tu un rahat
6
5
Doamna sau domnule nu știți nimic. Acea porțiune de drum este în afara orașului, este un drum național unde nu circula mijloace de transport în comun. Singurul mod prin care poți sa te duci dintr-o parte în alta este cu mașina. Nici măcar treceri de pietoni nu exista. Comentați aiurea
13
0
daca ar fi luat frumos transportul in comun. Astia cresc de mici fomisti dar cu aere si bashini, au pretentii, dar uita cine sunt si cat le face pielea. Au chiuveta cu picior dar baie, dar tin coada pe sus. I-as baga la spatii verzi trei luni, sa se reculeaga.
10
11
Cand comandati pe bolt, va arata cine preia comanda, poza si nume. Dc e poza sau nume de indian, refuzati. E simplu. La taxi, cand faci comanda, nu stii ce parnaias vine. Dar la bolt, uber poti alege.
15
19
Vă supără realitatea domnilor de la uber/ bolt ? Dacă un taximetrist ar fi făcut așa ceva îi era ridicată licența pe loc și suporta consecințele. La voi nu este nici o problemă, nimeni nu vă controlează, la reclamații răspunde robotul și nici o instituție nu poate face nimic ptr că activați sub un ONG neconstituțional.
32
8
De ce cenzurati, daca am comentat fara nicio urma de indecenta?
9
2
Sclăveților de boltiști,ați lăsat pământul pârloagă. Vă cresc curnuți printre degete dar vreți bani. Niște agramați,slinoși,aroganți,mai împuțiți decât taximetriștii dar cu arfe de mari bogqtani. V-a spart covrigul fălcile și acum dați oamenii jos din cotețele voastre,sclavilor!Mergeți la muncă-n p**a mea de sclavi. Să-mi lași copilul in câmp ,nu știu de ce sunt în stare să-ți fac,f**u-ți gura de m***t. S-a transformat pământul în nisip din cauza voastră. Vă crește floarea soarelui între dinții ăia nespălați. Bine vă face boltul de v-a făcut sclavi cu cotețele voastre împuțite! Să vedeți când intră ANAF-ul în voi,sclavilor....băgami-a-ș p**a-n castroanele voastre!
26
14
Daca nu e nici un fel de exagerare in poveste, soferul merita suspendat de pe platforma. Dar e posibil sa fie doar minciuni sau exagerari, am facut Rs 2 ani si stiu ce specime de clienti poti sa intalnesti , eu am preferat sa investesc intr.o camera video..care din prima zi si.a scos bani( o târ...fă beata a vomitat in masina si doar cu dovada video am reusit sa imi scot banii pe spalare de la Bolt)
16
5
Dacă ați vrut ieftineală asta ați primit. Cu taxiul făcea cu 3-4 lei mai mult dar voi ați vrut un serviciu de cea mai joasă speță. La taxi aveați ,firma,indicativ,nr de licenta( va dadea jos luati bonul) si puteati face reclamatie. 112,protectia consumatorului,firma de taxi si va spun ca este un caz grav si putea ramane fara licenta ,atestat,etc. Plus ca,este obligat taximetristul sa va duca la destinatie,( legea 38) dar asa la bolt.....este numai vina voastra pentru serviciul apelat.
22
22
Asa se întâmplă când toate scursurile societății au permisiunea sa facă acest job ,care ar trebui făcut de profesioniștii evident pe tarife corecte nu bătaia de joc din piață,nu poți oferi servicii de calitate ,adică șoferi de calitate,mașini de calitate și servicii de calitate la 2 lei per km ca în Somalia,din păcate aceasta este realitatea !!
23
8
Nu poți spune ca nu e câmp, e ceva asemănător, trebuia sa facă sensul nu sa întoarcă în Ovidiu. Nu știu de ce ii ții partea, ori ești tu ori mata?!!
13
8
ce companie de taxi v-a pus sa faceți aceasta sesizare în online?
31
18
De ce nu au chemat un alt bolt ori un taxi!?
20
5
În primul rand între Palazul și Constanta nu există câmp și nu se circula cu 100 km la oră. Tinerii în ziua de azi au mult tupeu,asta a fost varianta lor mincinoasă. Și eu tot jos ii dădeam sa meargă cu taxiul. Iar anunțul este de toată jena.Alt aspect copii minori nu au voie cu boltul sau taxiul.
23
26
Dobitoci ordinari de ne carati copiii de la Palaxu la OCh scarbe ce eunteti. Bani de trandport le dati???? Invartelile facultatii de c....t!
14
1
Fiecare pădure are uscaturile ei. Plătesc taximetriștii articole ?
29
14
Zici ca ii scris de un taximetrist articolul asta :))
37
14
Bolt…niște jeguri ordinare.E unul cu un logan nou albastru cu nr CL 06 sau 16 care arată semne obscene pe geam(lu masa să-i dea la m**e)orașul e mic pt tine prietenas logan cu nr de Călăraș
23
16
P L e buna de tăiat sârme de rufe și agenturare locuri parcarea la salar de bugetar tot inainte chiț
14
6

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364