REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi turiști, prădați de tot ce aveau, pe plajă, în Eforie Nord

Doi turiști, prădați de tot ce aveau, pe plajă, în Eforie Nord

Marieta ȘTEFAN 27 august 2023 | 00:00 17762

O pereche sosită pe litoral, la Eforie Nord, a rămas fără tot ce lăsaseră pe plajă. Hoții ”au făcut curat” și au luat prosoapele, două rucsacuri, hainele de schimb, papucii, absolut tot ce aveau turiștii. Oamenii au făcut sesizare la poliție. Din păcate, chiar și în anul 2023, mai au loc astfel de întâmplări și hoții sunt la pândă pentru a obține câștiguri nemuncite.

Doi turisti, pradati de tot ce aveau, pe plaja, in Eforie Nord

Turiștii care au venit în această perioadă pe litoral au fost norocoși în ceea ce privește vremea. Și marea s-a încălzit și a fost o plăcere pentru ei să se scalde și să petreacă o vacanță frumoasă. Dar, din păcate, unii dintre cei veniți la malul mării nu au fost atât de norocoși.

Este cazul unor turiști care făceau plajă joi, 24 august, a.c. pe plaja Belona din stațiunea Eforie Nord și care au intrat în apa mării, probabil încinși de soarele arzător. Era deja seară, în jurul orei 19.00 și când s-au întors au constatat cu stupoare că nu mai rămăsese nimic din ceea ce lăsaseră pe plajă. Prosoapele, două rucsacuri, hainele de schimb, papucii dispăruseră ca prin minune.

Doi turisti, pradati de tot ce aveau, pe plaja, in Eforie Nord

Păgubașilor nu le-a venit să creadă, dar n-au avut încotro și au sunat la Poliție. Verișoara celor păgubiți a postat în mediul on-line întâmplarea în speranța că cineva îi poate ajuta.  ” Ieri, 24.08.2023, în jurul orei 19.00, verișoara mea și soțul ei după ce au ieșit de la scăldat, din apa mării, pe plaja Belona Eforie Nord, au constatat faptul că li s-a furat tot ce lăsaseră pe plajă. Au anunțat poliția.Pozele sunt cele trimise cu o zi înainte, de către verișoara mea. Ieri, exact aici au fost pe plajă cu prosoapele. Lis-a furat tot ce se vede în poză”, postează femeia.

Din păcate, chiar și în anul 2023, mai au loc astfel de întâmplări și hoții sunt la pândă pentru a obține câștiguri nemuncite. Cu toate că turiștii au fost avertizați de nenumărate ori și în presă,asupra faptului că nu trebuie să își lase lucrurile nesupravegheate, mai există oameni cu frica lui Dumnezeu, care cred că lor nu li se poate întâmpla așa ceva. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bafta voastră.
0
0
Cum sa lasi lucrurile pe plaja si sa pleci,cei care le au luat au crezut ca sunt lasate pe plaja sa le ia cine vrea. Capete seci.
0
0
In Grecia ne lăsăm prosoapele și umbrela cu saltea cu tot pina după masă și le găseam tot acolo
0
2
Toate ciorile arestate,daca tu nu sti de ce ei stiu sigur,
4
1
Eu am fost pradata pe plaja în Spania.. nu îmi amintesc sa fi scris cineva despre asta... Aaa ma scuzați distrugerea litoralului r*mânesc e pe primul plan!
3
5
Și în anul 3023 se va întâmpla asta. Mare grija la bunuri!
3
0
In eforie stau jmekerii cu binoclu si urmaresc cativa turisti ametiti .
5
1
Intrebatil pe rodrigo poate a incurcat ceaşaful
1
1
bine v-au facut hotii - va-ti dus in mare sa va f u t e t i si sa va c a c a t i !
6
14
puteau sa-l fure pe chitac, scapa orasul de-o belea!
9
1
jandarmii ,politia nationala, locala, cunosc ciorditori ,sunt loco!
9
1
Primarul serban a fost cel cu ciordeala , e cleptoman
5
1
Are grija justiția r*mână. Dacă vor fi prinși pedeapsa primita va fi atât de mica încât vor fura incontinuare.
6
1
Hoții vor fi depistați, cu siguranță! Depinde ce polițiști se vor ocupa de caz. Ne pare rău că ați pățit așa ceva.
5
2
Pai cum lăsați voi bagajele pe prosop nesupravegheate.si întrați amândoi în apa...lăsând totul la vedere..asa p****i sunteți. Trebuia sa-l rugați pe un vecin de prosop.sa se uite la ele..pi a vedeați din apa..boilor... Hoți exista peste tot un lumea asta..în orice moment..este o meserie...și cauta victime permanent..proștilor de romani inculti
13
11
Orice e de furat e ca si furat. Sfanta naivitate ...
8
3
Primarul stie cine si ce
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510