REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doi turiști români, țepuiți într-o benzinărie din Slovenia

Doi turiști români, țepuiți într-o benzinărie din Slovenia

A.F. 7 ianuarie 2024 | 15:13 1558

Doi turiști români au avut parte de o experiență groaznică în Slovenia. Paula relatează faptul că, mai nou, au apărut mașini de tractare pe autostrăzi, iar în benzinării la pompă scrie doar ”Gas”. Din nefericire, dacă ai motor diesel și faci plinul, te trezești cu benzină în rezervor. Atunci intervin în schemă ”băieții deștepți” cu mașinile de tractare, care au preț fix pentru ajutorul dat: 400 de euro.

Doi turisti romani, tepuiti intr-o benzinarie din Sloveniafoto cu rol ilustrativ

„Evitați Slovenia!!! Experiența mea cu Slovenia e una groaznică: acum doi ani, în drum spre România, mașina a avut o eroare la bord. Ne-am oprit într-un peco în Slovenia, au apărut cu o mașină de tractări (ei asta fac, se plimbă pe autostradă) și ne-au zis că o pot face. Ne-au dus la mama naibii într-un sat, au băgat calculatorul și au șters eroarea, preț: 650 euro!!!

La întoarcere ne-am oprit să alimentăm, unde credeți: Slovenia! Pe pompă GAS, logica noastră-motorină! Când am plătit scria că am pus benzină! Am împins mașina în parcare, am sunat mecanicul nostru și ne-a explicat cum putem goli rezervorul. Am căutat peste tot un furtun, nimeni de acolo nu avea nimic! Dar ce aveau?! Ați ghicit, o mașină cu un tip care aștepta proști ca noi ca să "îi ajute" pentru 400 de euro! Am înțeles că e intenționată toată treaba și am refuzat, am fost în sat și am bătut din poartă în poartă până am găsit un furtun la cineva care ni l-a dat, cam cu frică! Proști ca noi erau mulți în parcare, ba chiar mai proști, pentru că ei au plătit!

Acum, soțul meu se întoarce din România și s-a oprit, unde credeți...Slovenia! A pus motorină, a dat 50 de euro cash, l-a întrebat ce mai vrea, a zis un cartuș de țigări și că plătește cu cardul! Ce credeți că s-a întâmplat?! I-au luat de pe card motorina și țigările, ca și cum 50 de euro nu au existat! Mi i-a dat la telefon, am încercat să vorbesc în italiană, engleză, franceză, nu au recunoscut! Știu că postarea mea e una lungă, dar vreau să fiți conștienți că ei asta fac, poate ziceți mie nu mi se poate întâmpla! Greșiți, ei găsesc tot timpul o modalitate să te fure! Fiți atenți, oriunde vă aflați și drumuri bune!“, scrie Paula.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te înțepi odată,se poate întâmpla dar și a doua oară? Dacă nu mă înșel in spaniolă gasolina= benzina si gasoil sau diesel =motorină. Sper să fi învățat din asta ,peste tot sunt "Băieți cu suflet care îți sar în ajutor".
2
0
doar la italieni e confuzia asta, gasolio fiind diesel.
3
0
De cand m-a fatat pe mine mama GAS inseamna BENZINA pe toata planeta, dar asa e cand esti dobitoc...platesti scump.
14
0
"Slovenia! Pe pompă GAS, logica noastră-motorină! Când am plătit scria că am pus benzină!" De ce plecați cu mașina în afara țării dacă nu știți că Gas= benzină??
13
0
Doamna sta pr0st si cu logica si cu limbile straine, desi povesteste ca este poliglota. Gas/Gasoline=Benzina, Diesel=Motorina, ca sa-i foloseasca in calatoriile ulterioare...
9
0
Doamna sta p***t si cu logica si cu limbile straine, desi povesteste ca este poliglota. Gas/Gasoline=Benzina, Diesel=Motorina, ca sa-i foloseasca in calatoriile ulterioare...
10
0
Gas înseamnă benzină în toată lumea
15
0
Mai romani, dar ce căutați în Slovenia? Accident undeva în lume, romanul e acolo. Hoții în lume romanul e acolo. Dezastre naturale în lume, nu se poate sa nu fie un roman. Crime în lume, romani implicați. Dar ce populație are r*mânia? Sunt asa de plimbăreț romanii?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510