REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Doi ucraineni s-au răsturnat cu mașina, în zona Hanul Piraților

Doi ucraineni s-au răsturnat cu mașina, în zona Hanul Piraților

A.F. 19 octombrie 2022 | 21:05 2920

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 19 octombrie a.c., în zona Hanul Piraților, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, un autoturism s-a răsturnat.

La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospeciala de descarcerare, un echipaj SAJ și un SMURD B de la Detașamentul Fripis.

Update:

Cele două victime sunt conștiente, cooperante.

Update:

Doi din persoanele implicate în accident sunt de cetățenie ucraineană, bărbați. O persoană a fost transportată la spital de catre SMURD B, a doua victima a fost asistată de un echipaj SAJ si a refuzat transportul la spital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am vazut malaci ucrainieni pana in 40 ani,puternici,buni de razboi,in Constanta
1
0
Ce aveti cu ucraineeni ca popor mai idiotilor si acolo este ca si in Romania,prostimea care lupta pentru tara lor si politicieni,judecatori,oameni de afaceri mai mici sau mai mari si beizadelele lor care nu dau nici doi bani pe conationali lor care lupta pentru Ukraina,ei se distreaza,ca si in Rusia dealtfel,nu l-ati vazut pe fiul lui Peshkov"trompeta lui Putin"ce le-a spus ziaristilor care sau dat sefi ai unui centru de recrutare dupa ce Putin a dat ordin de mobilizare generala pentru razboi:"eu sunt domnul Peshkov si dupa ce ziaristi i-au spus ca stiu cine este dar trebuie sa se inroleze in armata si sa mearga pe front el le-a raspuns,lasati ca vorbim la alt nivel"repet beizadeaua nu stia ca vorbeste cu niste ziaristi ci cu seful unui centru de recrutare a rusilor pentru razboiul cu Ukraina.
1
3
Sa testeze strazile noastre. Nu e ca in kiev, acolo se conduce pe 3 roti
3
0
Ce treaba are faptu daca sunt saraci sau sunt bogati ma geniule ? Daca ai o masina scumpa nu mai ai dreptul sa fugi ? p*****a p ula a fost la curu lu ma-ta
5
8
E incredibil cum in 2022 inca mai exista ura asta pentru alte popoare. Trista viata aveti ba primitivilor. Cand va scuipa strainii in afara fiindca sunteti romani, plangeti ca pisdele, ca vai ce nedrepti sunt occidentalii.
6
7
Ce natie de pervesi sunt romanii. La un razboi o sa fugiti toti ca viermii, ramane tara goala. Astia macar stau si lupta pt tara lor. Bombardieri pishati de tastatura ce sunteti. Natie de frustrati, lipsiti de empatie si plini de invidie pe oricine. Muriti in pwlm.
9
10
Mars ma cu Ucraina ta.i-ai acasa la tine boule.saraci o pl.
11
8
Nu vorbiți in nume de rău oamenii care și-au lăsat casele în bătaia bombelor și au plecat în lume cu familia și copiii, cu o mașină și tot ce mai aveau ei strâns. Răutatea romanului parvenit, sărit din căruță in Mercedes, se vede in textele de aici. Macar ucrainenii au suv-uri modeste, nu vin toți cu ML-uri și X6-uri cum visează băștinașii dintre scaieți de Dobrogea.
9
14
Ce cauta doi barbati ukrainieni aici? Nu isi apara tara? Cum e aia: slava ukraina? E plina Constanta de SUV uri ukrainiene. Saracii!
15
9
OPEL accident!! OPEL accidenttttt!
1
8
Putin este de vina.
10
7

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436