REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
27.4° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Doi veri din Techirghiol au murit într-un tragic accident rutier în Anglia. Video

Doi veri din Techirghiol au murit într-un tragic accident rutier în Anglia. Video

Andreea VLAICU 25 iulie 2024 | 14:15 3546

Doi tineri din Techirghiol au decedat într-un accident rutier ce a avut loc în Londra, sâmbătă 20 iulie a.c.

Doi veri din Techirghiol au murit intr-un tragic accident rutier in Anglia. Video

Potrivit primelor informații, cei doi erau verișori și aveau vârste apropiate. Băieții se aflau în mașină alături de alți 2 prieteni, niciunul dintre ei nemaiputând să fie salvat.

Tinerii veneau dinspre aeroportul din Londra pentru că luaseră un prieten care venise din București. 

„Bunica lor a venit să ne roage să-i dăm un loc de veci. Ei trebuiau să se ducă la aeroport să-l ia pe un prieten care venea din București la Londra. Pe drumul spre aeroport s-a produs accidentul și au murit. Au murit în total 4 persoane”, a relatat un reprezentant al Primăriei Techirghiol.

Doi veri din Techirghiol au murit intr-un tragic accident rutier in Anglia. Videocei doi tineri din Techirghiol

Primăria va susține familia îndurerată

Primăria Techirghiol și-a exprimat susținerea familiei care trece prin momente dificile. „Le-am oferit loc de veci. I-am ajutat în măsura în care am putut. Bunica lor a spus că se vor ocupa de absolut tot. Ei au cerut doar un loc de veci pentru cei 2 tineri”, a mai adăugat reprezentantul primăriei.

Rudele își plâng durerea

„Tinerii români veniseră de puțin timp în Anglia ca să lucreze temporar. Sâmbătă seara au plecat împreuna cu un prieten bulgar la aeroport ca să aștepte un amic din copilărie care venea în vizita la ei. Amicul a sosit si toți patru au plecat spre casă bucuroși. Însă bucuria revederii cu amicul lor a fost curmată înainte de a ajunge acasă. Mașina s-a izbit brusc de un pom și de acolo a sărit într-un canal iar cei 4 tineri au decedat pe loc. Se pare că nimeni nu a văzut accidentul care a avut loc in jurul orei 12:30 noaptea. La mai mult de o oră, o patrulă de poliție care trecea prin zonă a văzut mașina și au coborât să vadă ce se întâmplă. Din păcate nu au putut face altceva decât să declare decesul celor patru tineri.”, au transmis rudele îndurerate pe rețelele de socializare.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699