REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doina Cojocaru s-a autosuspendat din funcția de director la Ministerul Transporturilor din cauza lui Sorin Grindeanu?!

Doina Cojocaru s-a autosuspendat din funcția de director la Ministerul Transporturilor din cauza lui Sorin Grindeanu?!

Mirela PASCAL 30 septembrie 2023 | 00:00 5058

Doina Cojocaru, fostă juristă în Portul Constanța, a avut o ascensiune fulminantă, în ultimii ani, mai ales de când s-a înscris în USR. A intrat în Consiliul Local Ovidiu și, de acolo, a ajuns la Ministerul Transporturilor. A dat concurs și l-a luat. Nu a avut concurență, așa că nu i-a fost greu să obțină postul. Mai ales că șef peste minister era, la acea vreme, Cătălin Drulă, șeful ei și la nivel de partid. Pe la jumătatea anului a ajuns director al Direcției Transporturi Navale din cadrul Ministerului Transporturilor, însă ghinionul ei a fost Sorin Grindeanu, care i-a luat locul lui Drulă la șefia ministerului. Potrivit informațiilor noastre, Cojocaru ar fi început să simtă anumite presiuni din partea lui Grindeanu, acesta fiind și motivul pentru care și-a suspendat contractul de muncă pentru doi ani. Ar putea reveni mai devreme de doi ani... dacă după alegerile din 2024 se schimbă situația la minister.

 Doina Cojocaru s-a autosuspendat din functia de director la Ministerul Transporturilor din cauza lui Sorin Grindeanu?!Doina Cojocaru

Din vara anului 2021, USR-ista Doina Cojocaru a ajuns la Ministerul Transporturilor, în funcția de director al Direcției Transporturi Navale, după ce a promovat concursul cu un singur candidat.

 Doina Cojocaru s-a autosuspendat din functia de director la Ministerul Transporturilor din cauza lui Sorin Grindeanu?!

După ce a țintit funcția, și-a dat demisia din partidul care a consacrat-o. La scurt timp de la preluarea funcției, s-a schimbat și șeful la Ministerul Transporturilor. Cătălin Drulă, președinte USR, nu mai ocupa funcția, fiind înlocuit de Sorin Grindeanu. Puțin a rezistat Cojocaru să facă echipă cu social democratul.... pe la începutul anului curent a decis să plece din minister. Nu oricum... și-a pregătit terenul de întoarcere. Și-a suspendat contractul pentru 2 ani. Ar putea reveni mai devreme, prin toamna anului 2024, fix după alegeri. În funcție de cine va prelua ministerul, Cojocaru decide dacă revine sau nu.

 Doina Cojocaru s-a autosuspendat din functia de director la Ministerul Transporturilor din cauza lui Sorin Grindeanu?!

Grindeanu făcea presiuni asupra Doinei Cojocaru?!

Însă, de ce a plecat Doina Cojocaru de pe o funcție sus pusă, pe care o avea asigurată, dat fiind faptul că a ocupat-o prin concurs. Unele voci susțin că aceasta ar fi plecat pentru că nu a mai suportat presiunile lui Sorin Grindeanu. Ar fi pus-o să semneze vrute și nevrute, motiv pentru care fosta USR-istă n-a mai rezistat și a plecat. Cel puțin așa susținea ea în cercurile de prieteni. Precizăm că l-am contactat pentru un punct de vedere pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, însă acesta nu a răspuns apelurilor noastre.

 Doina Cojocaru s-a autosuspendat din functia de director la Ministerul Transporturilor din cauza lui Sorin Grindeanu?!Sorin Grindeanu

Georgescu: A fost dezastru la Direcția Transporturi Navale

Indiferent care este motivul plecării, cert este că nu prea i se duce dorul. De ce spunem asta? Pentru că Doina Cojocaru ar fi avut o atitudine de tartor la Direcția Transporturi Navale, că ar fi abuzat de statutul ei să facă curățenie prin birouri. De altfel, social democratul Daniel Georgescu a povestit o situație, chiar în studioul Replica.

 Doina Cojocaru s-a autosuspendat din functia de director la Ministerul Transporturilor din cauza lui Sorin Grindeanu?!

A fost dezastru. Nu avea nicio treabă. L-a dat afară pe omul care a participat la proiectarea canalului. A zis că nu are ce căuta acolo, că e o breșă de securitate și că are acces la proiectele pe care omul le-a făcut. L-a dat afară din birou, i-a confiscat laptopul... nu știu ce a căutat acolo, că n-am numit o eu. Pe CV a avut un master pe care, în realitate, nu-l avea”, a spus Georgescu.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-A STRICAT COMBINAȚIILE BEBEI MURGEANU ȘI A LU MOȘ CUCU DE ACEEA A FOST OARECUM FORȚATĂ SĂ SE SUSPENDE! I-A SEMNAT NUMIREA PORCUSORULUI DE LAPTE TRANDAFIR DIR GEN ADJUNCT LA ANR SI NICI AȘA NU A FOST BINE! CAT DESPRE OSPĂTARUL BRUTAR BUCĂTAR PE NAVA GEORGESCU DAN,IL LIPSEȘTE NAPRONUL PE ANTEBRAȚ,DRECUL LA BRÂU ȘI TAVA ÎN MAMA
0
0
De acord cu tine. As mai completa despre OLEA, bine pregătit profesional si in continua pregătire, in schimb destul de naiv cand a plecat la ANR in subordinea unui ins menționat si de cineva mai jos.
0
0
Industria XXX te așteaptă cu brațele deschise ....ești o profesionista ...se fac bani foarte multi ....și mai este loc și de o consiliera ,secretara ...
2
2
Suspendarea se aproba de Ministru, asta daca "bucataru" nu stie. Si mai este ceva, doamna are facultatea de drept, activand ceva ani pe la APC. Drula a plecat de multa vreme, ea a ramas pe post. Cred ca a stricat firele pe la slujbasii mici din minister si acum sunt disperati ca vine doamna inapoi si da cu ei de pamant. Spor doamna !
1
0
CORECT ! Un om cu păcatele lui, ca si noi dar un adevarat profesionist. Păcat ca a făcut marea greșeală sa meargă la ANR in subordinea unui ins cu adevarat meschin.
11
0
Orice ati zice tot OLEA a fost cel mai competent Director din DTN.
11
2
cam buna shaica.....
4
3
Nu arată rău...
7
3
Viata de lux bugetar iei o pauza ca te au mirosit aia ca esti varza si te intorci cand vin leprele iar la putere.
14
1
S-a carat rapandula....
15
1
Unde sunteti useristilor? Nu mai votati oa zece maini? Rati ai dreacu de zjeguri
10
3
Legi facute cu fundul pt uni, cum adica s a suspendat si vine cand vrea, sa plece nu uni fac ce vor ei hai sa ne suspendam toti cand avem chef si sa ne intoarcem la munca cand vrem
11
2
am avut o colega ....arma ei e pasarica ca a tot dat o pe la toti
21
0
Aveți mare grija de Catana Jr.sa nu plece si el ca suntem Terminați. Poate il puneți ministru.
16
0
c******u și Grindeanu te-au aranjat bine. Păcat ca n-au mers mai departe.
7
1
Am avut o dată oportunutatea să o văd vorbind pe doamna la o ședință de avizare proiecte la ministerul transporturilor. Sincer, o pițipoancă care a dăt din buric unde trebuie, o nulitate. Felicitări USR, vă vom vota în continuare.
21
1
Ți s-au cam închis ușile in bot la ministerul transporturilor! Nu mai impresionezi pe nimeni de-acolo cu ,,puterea” ta, asa-i? Greu trebuie sa fie sa fii înmulțit cu zero de superiori! Îți înțelegem cu toții frustrarea, stai liniștit. Las’ ca acum ai timp sa mai pui mâna pe-o carte - doua, ca vorbești mai p***t ca Ochiulet!
11
0
O adunătură de mui..i pleacă hoții, vine hoții, dar legal prin concurs
13
0
O persoană fara calitati intelectuale, dotata doar cu aroganță și suficiența...dar promovată politic..sa se intoarca la Ovidiu, poate gaseste ceva de facut pe acolo...chiar si Constanta e prea mult...
20
2
Doinitza Tararache... Ce mai face Georgica, fratele tau mai mic?
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016