REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doinița Oancea, supusă unor chinuri de neimaginat. A fost bătută până la sânge

Doinița Oancea, supusă unor chinuri de neimaginat. A fost bătută până la sânge

A.F. 8 iunie 2024 | 00:00 454

Doinița Oancea, supusă unor chinuri de neimaginat. A fost bătută până la sânge! Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale serialului „Inimă de țigan”. Artista a povestit cum a ajuns să obțină rolul, dar a vorbit și despre sacrificiile din carieră.

Doinita Oancea, supusa unor chinuri de neimaginat. A fost batuta pana la sangeDoinița Oancea

Doinița Oancea, supusă unor chinuri de neimaginat

Drumul Doiniței până la rolul care a făcut-o celebră a fost unul întortocheat. Artista a terminat Facultatea de Jurnalism și Filosofie și a lucrat în cadrul unei companii de spectacole. Acolo a ajuns director adjunct, dar viața a făcut să plece 10 luni de zile la Budapesta, unde aplicase la o bursă de studii postuniversitare. La întoarcere, Doinița s-a rugat la Dumnezeu să îi arate o cale pentru că nu știa ce își dorește să facă în viață, iar într-o a primit un telefon pentru a merge la castingul pentru „Inimă de țigan”.

Deși nu avea experiență în acest domeniu, Doinița Oancea a participat la casting, unde a impresionat atât de mult încât i s-a creat un rol special. Puțini știau că actrița a dorit să renunțe de mai multe ori la telenovela românească din cauza neînțelegerilor cu colegii de filmare. Carmen Tănase a fost cea care a încurajat-o și i-a dat sfaturi să continue. 

Vedeta a trecut prin multe sacrificii pentru cariera sa, printre care și un episod în care a fost lovită până la sânge de Octavian Strunilă.

„A fost soția mea vreo 600 de episoade. Minodora era soția mea, Minodora Potcovaru. I-am dat la un moment dat o palmă și am văzut cum îi curge sânge pe dinți! Așa mi-a zis Iura. Trebuie să-i dai pe bune, nu merge așa! Cred că m-a iertat! (…) În perioada aia petreceam mai mult timp pe platou. Am avut norocul să jucăm cu Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Dan Condurache, Gheorghe Dinică, Marin Moraru”, a declarat Octavian Strunilă acum ceva timp la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Cel mai mare sacrificiu pentru Doinița a fost timpul: „Cred că cel mai mare compromis a fost timpul! Timpul dedicat meseriei, zilele în care plecam de acasă dimineața și mă întorceam seara. Dar arta cere sacrificii! Și cred că, până la urmă, oricărui job/ pasiune îi dedici timp, dacă îți place mult!”, a spus vedeta pentru viva.ro, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016