REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Doliu în lumea muzicii internaționale! Celebrul rapper AKA a fost omorât înainte de un concert, în Africa de Sud

Doliu în lumea muzicii internaționale! Celebrul rapper AKA a fost omorât înainte de un concert, în Africa de Sud

Valentina CAMARA 13 februarie 2023 | 00:00 480

Lumea muzicii internaționale este în doliu! Cunoscutul rapper AKA a fost împușcat mortal, chiar în țara natală, Africa de Sud. Acesta avea doar 35 de ani. Primele informații susțin că, în momentul incidentului, sud-africanul se afla în fața unui restaurant. Acesta nu era singur, ci însoțit de un alt bărbat. Alte informații precizează că focurile asupra celor doi s-au tras dintr-o mașină. Cine a fost AKA.

Doliu in lumea muzicii internationale! Celebrul rapper AKA a fost omorat inainte de un concert, in Africa de Sud

O altă legendă a muzicii rapp s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp, după ce acesta a fost împușcat, chiar în fața unui restaurant din țara natală. Acesta avea 35 de ani și o mulțime de piese muzicale de arătat lumii.

Celebrul rapper AKA a fost omorât înainte de un concert

Celebrul cântăreț sud-african AKA, pe numele său real Kiernan Jarryd Forbes, a fost împușcat chiar în fața unui restaurant din Durban. În urmă cu câteva ore, potrivit presei internaționale, viața tânărului a fost curmată la vârsta de doar 35 de ani, chiar înainte cu puțin timp ca acesta să urce pe scenă.

În momentul incidentului, AKA nu era singur. Acesta era însoțit de un alt bărbat. Nu doar rapper-ul sud-african a fost ucis, ci și persoana care îl însoțea.

Primele informații despre decesul rapper-ului au fost aduse chiar de către părinții acestuia, Tony și Lynn Forbes, care au confirmat în această dimineață decesul fiului lor.

Cine a fost AKA

AKA a fost un fenomen al muzicii rapp. Sud-africanul s-a născut în Cape Town, Africa de Sud, pe 28 ianuarie 1988. Acesta a intrat în industria muzicală în anul 2002, în momentul în care a format un grup hip-hop numit Entity. Colegi de trupă i-au fost Vice Versa și Greyhound.

Înainte ca grupul să se desființeze, în anul 2006, din cauza neînțelegerilor, aceștia au primit o nominalizare la premiul KORA . Grupul se încadra la categoria "Cel mai bun hip-hop african". Pe plan personal, AKA avea o relație cu DJ Zinhle, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303